Görevimiz Komedi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Görevimiz Komedi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 16:45

Fox Tv ekranlarının yeni komedi programı Görevimiz Komedi’nin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmanın başında sahne performansları sonrasında takım liderlerinin beğenisini kazanarak takıma girmeyi başaran ve 2 hafta boyunca eğitim gören yarışmacıların hedefi Türkiye’nin en komedi yıldızı olmak. Peki, yarışmacılar hangi kurallara göre yarışacak? İşte Görevimiz Komedi programının işleyişi hakkında bilgi ve 5. Bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Fox Tv ekranlarında yepyeni bir komedi programı başladı. Yurtdışında Hollanda ve Çin’de yayın yapan EMMY ödüllü Entertainment Experience isimli programın Türkiye uyarlaması olan Görevimiz Komedi, başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicilerine eğlenceli dakikalar vaad ediyor. Peki her Çarşamba saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında olan Görevimiz Komedi programının işleyişi nasıl? İşte programın işleyişi ve yeni bölüm fragmanı…

GÖREVİMİZ KOMEDİ İŞLEYİŞİ NASIL?

Görevimiz Komedi programında yarışmacılar ilk olarak takım liderlerinin beğenisini kazanarak takımlara girmeye çalıştı. Takımlara girmeyi başaran yarışmacılar yaklaşık 2 hafta takım çalışmaları kapsamında eğitim gördü. Bu eğitim gören yarışmacıların 15 olan sayısı 5. bölümden sonra takım liderleri tarafından 7’ye indirilecek. 6. bölümden sonra ise takımlar 5 kişiye inecek.

Haberin Devamı

Görevimiz Komedi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı

Takım çalışmalarında neler yapılıyor?

6 takım lideri tarafından seçilen yarışmacılar ses antrenmanlarından spor egzersizlerine, hızlı refleks verme alıştırmalarından sosyalleşmeye kadar birçok konuda eğitim alıyorlar.

Elemeler neye göre yapılıyor?

Yarışmacıların elenmeden devam edebilmeleri için komedi yeteneklerinin bulunmasına özen gösteriliyor. Ayrıca yarışmacıların tüm bu sıkı çalışmaya ayak uydurarak bu mesleği yapmaya ne kadar hevesli oldukları ölçülüyor.

GÖREVİMİZ KOMEDİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!