Görev süresi dolan güvenlik korucularına başarı belgesi verildi

Güncelleme Tarihi:

Görev süresi dolan güvenlik korucularına başarı belgesi verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 10:09

Görev süresi dolan güvenlik korucularına başarı belgesi verildi

Haberin Devamı

Halil ÜLKER / AHLAT(Bitlis), (DHA)-BİTLİS'in Ahlat ilçesinde görev süreleri dolarak emekliye ayrılan güvenlik korucularına ilçe kaymakamlığı tarafından başarı belgesi verildi.

İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, güvenlik korucularının gönüllü olarak aldıkları bu kutsal görevi onur, şeref ve haysiyetle tamamladıklarını söyledi. Tekyıbıkoğlu, "Bu vatan toprakları üzerinde 2 bin üzerinde şehit vermiş bir teşkilatın mensubu olarak, bu şerefli ve onurlu görevi sizden sonrakilere teslim etmiş bulunuyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, arkasına binlerce yılık tarihi geçmişini almış büyük bir devlettir. Devletimiz hiçbir zaman güvenlik güçlerinin kıymetini unutmaz. Daha önce ismi geçici köy korucusu olan güvenlik güçlerimize, devletimizin yapmış olduğu düzenlemelerle yeni özlük hakları verildi. Bu düzenlemelerle güvenlik korucularımızın halk içindeki ve devlet içindeki itibarı daha da arttı. Görevinizi sonlandırarak emekliye ayrıldığınız bugünde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için bugüne kadar canınızı, malınızı ortaya koyarak verdiğiniz mücadeleden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi.



Görev süresi dolan güvenlik korucuları ise çalıştıkları dönemde yaşadıkları ilginç anılarını anlatıp, hizmet süreleri içinde kendilerine yaptıkları desteklerden dolayı Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve askeri yetkililere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!