Görele Balıkhane Ve Yöresel Ürün Satış Pazarına Kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Görele Balıkhane Ve Yöresel Ürün Satış Pazarına Kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 11:37

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET MİSBAH DEMİRCAN'I ZİYARET EDEREK FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDU

Bir dizi temaslar için İstanbul’da bulunan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti.
Erener, Görele’ye kazandırılması planlanan balıkhane ve yöresel ürünler satış pazarı ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Erener, “Görele’ye kazandırılması planlanan balıkhane ve yöresel ürünler satış pazarı konusunda Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk. O konuda kendilerinden bizlere destek olmalarını istedik. Onlarda her türlü konuda bizlere destek vereceklerini aktardılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Görele’ye hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. İlçemiz her şeyin güzeline layık düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, “Görele Belediye Başkanımızın ziyaretinden memnuniyet duydum. İlçemizde çok sayıda Göreleli kardeşlerimiz yaşıyor. Ben de Görele’ye gittim. Onları doğdukları yerlerde ziyaret ettim. Bu sebepten dolayı her iki ilçe belediyelerinin yakın ilişkilerini önemsiyorum. Elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız” ifadelerini kullandı
Başkan Erener, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a ziyaret anısına lale motifli tablo ve yöresel hediyeler takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!