Gördüler ve velayeti babaya verdiler

Güncelleme Tarihi:

Gördüler ve velayeti babaya verdiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 22:45

Zonguldak Gökçebey’de Erdem Tülübaş (29), eşi Tuğba Tülübaş'ın (27) kızları Esila'yı (2) dövmesini evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla kaydetti. Zonguldak’ta 3 ay evden uzaklaştırma cezası alan Tuğba Tülübaş’a memleketi Çorlu’daki mahkeme çocuğun velayetini verdi. Baba Çorlu’ya gidip, mahkemeye görüntüleri sundu. Velayet anneden alındı. Haberin ayrıntıları şöyle:

Haberin Devamı

DÜNYAM YIKILDI
Görüntülerden sonra Erdem Tülübaş Zonguldak’ta, Tuğba Tülübaş ise ailesinin bulunduğu Çorlu’da boşanma davası açtı. Tuğba Tülübaş, kızının geçici velayetini alarak, evden uzaklaştırma cezasının bittiği geçen cuma günü polis ve avukatı eşliğinde Gökçebey’deki eve gitti. Erdem Tülübaş, eşinin mahkeme kararıyla kızını almasıyla bir kez daha yıkıldı. Erdem Tülübaş’ın avukatı Ümit Aydemir, karşı tarafın Çorlu’daki mahkemeye verdiği dilekçeyle çocuklarının geçici velayetini aldığını, kendilerinin de ellerindeki görüntüleri mahkemeye ulaştırarak, velayeti alma talebinde bulunacaklarını söyledi. Erdem Tülübaş, kızının geçici velayetinin eşine verilmesine tepki gösterdi. Eşinin, kızını dövdüğü görüntüleri izleyince dünyasının yıkıldığını söyleyen Tülübaş, şöyle konuştu:

HER GECE MORLUK
“Ben, akşam eve geldiğimde kollarında, ayaklarında morluk izleri görüyordum. Bana ‘Düştü, sağa-sola vurdu’ diyordu. Ben de her gün çocuk düşer mi, diye şüphelendim. Eve gizli kamera yerleştirdim. O görüntüleri gördüğüm zaman başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Bir öz anne yapmaz bunu. Defalarca tokat atıyor ve küçük yavrum korkudan küçük poşetin arkasına saklanmaya çalışıyor. Ondan sonra yere fırlatıyor çocuğu ve kızım ağlıyor. Dönüp, bakmadan mutfağa gidiyor. Çocuğum evden ben çıkarken ağlıyordu. Onunla aynı evde kalmak istemiyordu. O görüntüleri alıp polise şikâyette bulundum. Savcı, 3 ay evden uzaklaştırma cezası verdi. Eşim, Çorlu’ya gitti. Orada dava açmış. Mahkeme kararıyla çocuğumu aldı.”

MAHKEMEYE DELİL
Bu sözlerden sonra baba Erdem Tülübaş, gece saatlerinde Çorlu’ya gitti. Erdem Tülübaş anneye verilen geçici velayeti mahkemeye delil olarak sunduğu görüntülerin ardından geri aldı.

BAKMADAN GEÇME!