Google'dan üç uygulama birden: Storyboard, Selfissimo, Scrubbies

Güncelleme Tarihi:

Googledan üç uygulama birden: Storyboard, Selfissimo, Scrubbies
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 08:55

İnternet devi Google, sessiz sedasız üç yeni fotoğraf uygulaması birden yayınladı. Storyboard, Selfissimo ve Scrubbies isimlerini taşıyan bu uygulamalardan Storyboard sadece Android cihazlarda, Selfissimo iOS ve Android cihazlarda, Scrubbies ise sadece iOS cihazlarda çalışacak. Peki bu uygulamalar ne işe yarıyor? Fotoğraflarınıza ne katacak?

Haberin Devamı

Google üç fotoğraf uygulaması birden yayınladı. Üçü de ayrı amaca hizmet eden uygulamalardan Storyboard, video klipler çekebiliyor ve otomatik olarak 6 fotoğraf karesini bir araya getirerek çizgi romana dönüştürüyor; gerçekten de eğlenceli bir uygulama. Bu uygulamayı ücretsiz olarak sadece Android kullanıcılarının kullanabileceğini belirtelim. 

Googledan üç uygulama birden: Storyboard, Selfissimo, Scrubbies

Storyboard

Bir diğer uygulama ise Selfissimo. selfie çılgınlığına yeni bir boyut getiriyor. Kullanıcılar verdiği her farklı pozda selfie görüntülerini otomatik olarak çekebiliyor ve bunun için yapmanız gereken tek şey önce selfie çekeceğiniz son halinizi alıp durmak ve beklemek; ardından yeni pozunuzu verip yine beklemek. Hepsi bu!

Googledan üç uygulama birden: Storyboard, Selfissimo, Scrubbies

Selfissimo

Google'ın son uygulaması ise Scrubbies. Remix videolar hazırlamanıza olanak veren uygulama özel klipler çekmenize olanak veriyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!