Google'dan sanal gerçeklikte dev adım

Güncelleme Tarihi:

Googledan sanal gerçeklikte dev adım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 09:21

Google tarafından yapılan açıklamayla birlikte bu yılın sonuna kadar hangi akıllı telefonların Daydream VR desteği alacağı ortaya çıktı. Google CEO'su Sundar Pichai'nin iddiasına göre 11 yeni akıllı telefon modelinde Daydream VR desteği olacak.

Haberin Devamı

Şu zamana kadar yaygın olarak kullanılmayan Google'ın Daydream adını verdiği sanal gerçeklik platformu hakkında yeni bir adım atıldı. Google kanadından yapılan açıklamalar ile birlikte piyasaya çıkacak 11 yeni akıllı telefon modelinde Daydream VR desteği olacak.Teknoloji devinin CEO'su Sundar Pichai, 2017 yılının sonuna dek Daydream VR desteği alacak akıllı telefonların markasını henüz açıklamadı ama on bir farklı akıllı telefonun listelenebileceğini duyurdu. 

Teknoloji uzmanlarına göre Google'ın Pixel modelleri ile birlikte zaten halihazırda Daydream VR desteği veren markalardan Moto Z, ZTE Axon 7, Asus Zenfone AR, Huawei Mate 9 Pro ve Porsche Design Mate 9'da listede yer alacak. Öte yandan Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için de bu desteği vereceği biliniyor.

Haberin Devamı

Geriye kalan iki cihazın da yeni Google Pixel modelleri olacağı söyleniyor . 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!