Google'da Türkiye ne aradı?

Güncelleme Tarihi:

Googleda Türkiye ne aradı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 14:28

Mars'ta suyun bulunması, Stephen Hawking'in uzaylılarla ilgili şaşırtan sözleri ve saatlerin dünyaya kıyasla seçim için Türkiye'de iki hafta sonra geriye alınacak olması... İşte Google'da Türkiye'nin en çok aradığı isimler ve kelimeler...

Haberin Devamı

Arama: Mars, marsta su bulundu

Kızıl Gezegen'de sıcak aylarda görülen ancak yılın geri kalan bölümünde kaybolan siyah çizgilerin, periyodik olarak akan tuzlu suların sonucunda oluştuğu ortaya çıktı.

Googleda Türkiye ne aradı


Washington'da düzenlenen basın toplantısında konuşan NASA'nın Gezegen Bilimi Direktörü Jim Green, "Mars, geçmişte düşündüğümüzün aksine, kuru ve çorak bir gezegen değil... Mars'ta belli şartlarda, sıvı halde su bulundu" dedi.

Arama: Ankara’da otobüs kazası

Ankara’nın göbeğinde 12 can alan korkunç otobüs kazası Türkiye'nin gündemini de bir anda değiştirdi.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Ahmet Hakan

Haberin Devamı

Uğradığı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Google'ın en çok aranan isimlerinden biriydi.

Arama: GSS borç sorgulama

GSS borcunun yapılandırması adına gelir testi yaptırmak için 30 Eylül son gündü. O gün mahkeme kararıyla belirlendiği için bu tarih ertelenmeyecek.

Arama: 6 Ekim 2015 okullar tatil mi

İstanbul'un kurtuluşu dolayısıyla okulların tatil olacağına dair çıkan iddialar bu yöndeki aramaları da bir anda artırdı.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Nazlı Kayaaslan

İşte Benim Stilim ile tanınan Nazlı Kayaaslan yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Uzun süre haber alınamayan Nazlı Kayaaslan, İşte Benim Stilim'e vedasını sosyal medyadan duyurdu. 

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Demi Lovato

23 yaşındaki şarkıcı Demi Lovato'nun otel odasında çekilen çıplak pozları, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Demi Lovato, bir dergi çekimleri için soyundu. 23 yaşındaki şarkıcı, Manhattan'da bir otel odasına gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde Patrick Ecclesine'e poz verdi.

Googleda Türkiye ne aradı


Haberin Devamı

Arama: İdil Fırat, Engin Öztürk

İsmi bir zamanlar Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan İdil Fırat, şimdi oyuncu Engin Öztürk’le birlikte.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Kerem Bursin

Serenay sarıkaya ile kerem bürsin'in aşklarına nazar değdi. İlerleyen dönemlerde beyazperde için kamera karşısına geçmeye hazırlanan çiftin arasının bozuk olduğu ortaya çıktı.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Kenan Sofuoğlu

Dünya Supersport Şampiyonası'nın Fransa'daki 11. ayağında 2. olan Kenan Sofuoğlu, Katar'daki son yarış öncesi şampiyonluğu garantiledi.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Stephen Hawking

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), "Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığı" yönündeki açıklamasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, dahi fizikçi Stephen Hawking'den (73) korkutan bir yorum geldi. Hawking, uzaylılar için "Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir. Dünya'yı yok edecek felaket riski giderek artıyor. Bu yüzden ben uzay uçuşlarının önemi hakkında farkındalık yaratmak istiyorum. Çok ileri bakmamayı, şimdiye odaklanmak gerektiğini öğrendim. Yapmak istediğim çok şey var" diye konuştu. 

Haberin Devamı

Arama: Saatler ne zaman geri alınacak

Yeni düzenleme doğrultusunda, bu yıl yaz saati uygulaması 1 Kasım'daki genel seçim nedeniyle 8 Kasım'da sona erecek ve saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflara kadın hayranları yoğun ilgi gösteriyor.Ünlü oyuncunun son paylaşımına kadın hayranları "Adam yakışıklı be" yorumu yaptı.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Ercan Kont

Adanalı şair Ercan Kont'un okuduğu şiir internetin yeni fenomeni oldu. Ocak ayında bir TV programına katılan Ercan Kont'un görüntüleri sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Googleda Türkiye ne aradı


Haberin Devamı

Arama: Lütfullah Kayalar

Yozgat bağımsız milletvekili adayı eski bakanlardan Lütfullah Kayalar, seçim karargahı açılışı öncesinde 15 kilometre uzunluğundaki ve bin araçlık konvoy ile gövde gösterisi yaptı.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Derya Sayın

Leman dergisi çizeri, 53 yaşındaki 'Derya Kuzuları' köşesinin sahibi ünlü karikatürist Derya Sayın vefat etti.

Arama: Edward Snowden

Edward Snowden, Twitter hesabı açtı, kısa sürede Google'ın da en çok aranan isimlerinden biri oldu.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Jim Carrey

ABD'li ünlü aktör Jim Carrey'nin bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Cathriona White intihar etti.

Googleda Türkiye ne aradı


Haberin Devamı

Arama: Bayraktar gemisi

Türkiye'de özel sektör tersaneleri tarafından inşa edilen en büyük ve ileri teknolojiye sahip Harp Gemisi olan Amfibi gemi "Bayraktar" bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle denize indirildi.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Kendall Jenner

Moda dünyasının iki gözde mankeni Paris'te bir akşam yemeğine çıktı ve yer yerinden oynadı. Kendall Jenner ve Gigi Hadid, Fransız model ve tasarımcı Oliver Rousteing ile buluşup yemek yedi. İki genç model de gece gezmesi için tercih ettikleri kıyafetlerle dikkat çekti.

Googleda Türkiye ne aradı


Arama: Pınar Altuğ

17 yaşında annesini kaybeden oyuncu Pınar Altuğ, bu kez anneannesinin ölümüyle sarsıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!