Google Pixel 2 fena geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Google Pixel 2 fena geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 09:58

Google'ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefonu Pixel 2 hakkında yeni bilgiler elde edilmeye devam ediliyor. İşte Google Pixel 2 cephesinden yeni detaylar!

Haberin Devamı

Google'ın geçtiğimiz yılın sonuna doğru kullanıcılara sunduğu Pixel serisi akıllı telefonları, cihazlarda yaşanan bağlantı problemleri ve yüksek fiyat politikası nedeniyle hedeflenen başarıyı gösteremedi.

Bir yandan cihazlarda meydana gelen sorunları gidermeye çalışan Google, diğer yandan ise yeni akıllı telefonu Pixel 2 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Google'ın Kıdemli Yazılım Mühendisi David Zeuthen'in, Walleye kod adına sahip olan bir akıllı telefonu test ettiğini açıkladığını geçtiğimiz ay sizlere duyurmuştuk.

Google Pixel 2 fena geliyor

Google'ın, bu yıl üç yeni Pixel modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyor. Pixel 2 modeli Muskie, Pixel 2 XL ise Walleye olarak adlandırılırken, serinin üçüncü telefonu Taimen model adı ile ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Geekbench 4 sonuçlarında ortaya çıkan Google Taimen, 1.9 GHz hızında çalışan Snapdragon 835'in verdiği güç ile tek çekirdek testinden 1804 puan, çoklu çekirdek testinden ise 6248 puan elde etmeyi başarıyor.

shiftdelete'in haberine göre Android O işletim sistemi ile çalışan Taimen hakkında daha fazla detay bilinmezken, Google'ın yeni Pixel serisini bu yıl satışa sunacağını doğrulaması, ortaya çıkan raporların doğruluk payını artırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!