Google Maps'ta Old Trafford'u aratınca..!

Güncelleme Tarihi:

Google Mapsta Old Traffordu aratınca..
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 17:40

Manchester United'ın dünyaca ünlü stadı Old Trafford'u Google Maps'ta aratan futbolseverler, hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı.

Haberin Devamı

İngiliz devi Manchester United, bir spor kulübünün başına gelebilecek en ilginç krizlerden birini yaşadı.

İngiliz devinin dünyaca ünlü stadı Old Trafford'u Google Maps'te aratan futbolseverler, hiç beklemedikleri bir olay ile karşılaştı. Google Maps'te Old Trafford'u görüntüleyen sporseverler, stadyumun hemen yanına eklenmiş yeni bir lokasyon ile şok oldu.

"Rüyalar tiyatrosu" olarak nitelendirilen Old Trafford'un bu lakabından yola çıkan şahıs, stadın hemen yanında bir alana "B.k tiyatrosu" lokasyon imini ekledi.

Google Mapsta Old Traffordu aratınca..

GOOGLE SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPTI
Söz konusu durum hakkında açıklamada bulunan Google sözcüsü, "Sorunun farkındayız ve elimizden geldiğince kısa sürede çözmek için çaba sarfediyoruz" ifadelerini kullandı. Yaklaşık 3 gün süren bu ilginç kriz, Google yetkililerinin müdahalesiyle bugün son buldu.

Haberin Devamı

Google Mapsta Old Traffordu aratınca..

BENZER BİR SORUNU LIVERPOOL DA YAŞAMIŞTI
Benzer bir olay daha önce Liverpool cephesinde de yaşanmış ve Anfiel Road'un olduğu alan içerisine "Essex'li Yahudiler'in Tapınağı" anlamına gelen "Essex jews place of worship" yazısı eklenmişti. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!