Google'ın yeni haritalar uygulaması yayında: Google Maps Go

Güncelleme Tarihi:

Googleın yeni haritalar uygulaması yayında: Google Maps Go
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 10:45

Google Maps Go, Google Haritalar ve Navigasyon uygulamasının hafif sürümü. Google’ın düşük donanımlı Android telefonlar için özel olarak ve zayıf ağ bağlantısında da sorunsuzca çalışacak şekilde tasarladığı harita uygulaması artık yayında!

Haberin Devamı

Giriş seviyesi cihazlar için çalışmalar yapan ve bu çalışmalara yönelik hareketlerini Android Oreo Go Edition sürümü ile destekleyen Google, belirli uygulamaların daha az güç kaynağı ve daha az veri tüketimi sağlayan versiyonlarını yayınlamaya devam ediyor. Öncesinde Youtube Go ve kullanıcıların beğenisini kazanan Files Go uygulamalarının ardından Google, Maps Go uygulamasını da yayınladı.

Googleın yeni haritalar uygulaması yayında: Google Maps Go

Google Play Store'da yerini alan Google Maps Go uygulaması, Android 4.1 sürümü ve üstü sürümlerde sorunsuz şekilde çalışıyor. Düşük bellek kapasiteli cihazlar için yeniden düzenlenerek yayınlanan Google Maps Go,  konum, gerçek zamanlı trafik, yol tarifi ve diğer bilgileri ana uygulamadaki aynı özellikleriyle sunuyor. 70'den fazla ülke için navigasyon hizmeti sunan Google Maps Go'yu, Play Store'dan indirmek isteyen kullanıcıların bazıları uyumsuz cihaz uyarısı ile karşılaşabiliyor. Şirket, bu sorun kısa süre zarfında çözüleceğini de belirtti. Google Maps Go'yu APK dosyası üzerinden indirenler ise hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını belirtiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!