Google Drive tüm bilgisayarınızı yedekleyecek!

Güncelleme Tarihi:

Google Drive tüm bilgisayarınızı yedekleyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 08:04

Google'ın bulut depolama servisi Drive, ilerleyen günlerde kavuşacağı yeni özellikler ile sadece dosyalarınızı değil, tüm bilgisayarınızı yedekleyebilecek!

Haberin Devamı

Günümüzün en popüler bulut depolama servislerinden birisi olan Google Drive, kullanıcılara sunduğu sınırsız fotoğraf ve video yedekleme imkanı ile her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Google, 850 milyonun üzerinde kullanıcıya ve 2 trilyondan fazla dosyaya ev sahipliği yapan Drive'ı çok daha gelişmiş bir hale getiren, Yedekleme ve Senkronizasyon isimli yeni bir aracı duyurmaya hazırlanıyor.

28 Haziran günü kullanıcılar ile buluşacak olan yeni uygulamanın detaylarına, gelin hep birlikte bakalım. Drive'ı çok daha sağlam bir yedekleme aracı haline dönüştüren yeni uygulama ile birlikte, belirlediğiniz klasörlerin ve bazı uygulama içeriklerinin sürekli yedeklenmesini sağlayabileceksiniz.

shiftdelete'in haberine göre Google yetkilileri, Yedekleme ve Senkronizasyon uygulamasının bireysel kullanıcılara yönelik olduğunu belirterek, şirketlerin şu anda Drive'ı kullanmaya devam etmelerini tavsiye ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!