Google Alerts artık Türkçe

Güncelleme Tarihi:

Google Alerts artık Türkçe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 10:06

Google Alerts sayesinde, kullanıcılar ilgilerini çeken konulara ilişkin içeriği bundan böyle kolayca takip edebilecek.

Haberin Devamı

Google, içeriğindeki bilgilerin her an güncellendiği bir mecra olan internette, herhangi bir konuyla ilgili en son gelişmeleri kolayca takip etmeye yarayan, kullanıcıların ilgilerini çekecek içeriğe ulaşmak için aralıksız olarak araştırma yapmasına gerek bırakmayan hizmeti Google Alerts’ü Türkçe olarak da hizmete soktu.

Google Alerts, kullanıcıların takip etmek istedikleri konulardaki web sitelerini, blog güncellemelerini ve haber makalelerini tarayıp, bulduğu içeriği kullanıcıların e-posta kutularına gönderiyor. Kullanıcıların tek yapması gereken Google’da arama yaparcasına ilgilendikleri konuyu girmek ve yeni sonuçlar çıktıkça Google Alerts’ün kendilerini bilgilendirmesini beklemek.

Dünya çapında milyonlarca insan, ilgilendikleri konularla ilgili olarak interneti taramak için Google Alerts’ü tercih ediyor. Örneğin:

Haberin Devamı

·         Şirketler, kendileri ve ürünleri hakkında gazeteler, yorumcular, blog yazarları ve müşterileri tarafından yazılanları Google Alerts ile takip ediyor.

·         Blog yazarları, ilgi alanlarındaki son gelişmeleri ve güncel olayları gelişimleri sırasında takip etmek için Google Alerts’ü kullanıyor.

·         Birçok insan kendileri hakkında internette bir şey yazılıp yazılmadığını, semtlerinde ne olup bittiğini veya ünlülerle ilgili en son haberleri öğrenmek amacıyla Google Alerts’e başvuruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!