Gönülsüz nikah devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Gönülsüz nikah devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 17:43

Fenerbahçe Yönetimi ile Daum ve yardımcıları arasında bugün gerçekleşen toplantı sonrasında çıkan karar tüm kamuoyunu şaşırttı.

Daum'un kalan 2 yıllık sözleşmesinin devam ettiği ve yardımcılarından sadece Roland Koch'un görevde kaldığı açıklanırken bu durum ortaya yeni tartışmalar attı.

Yapılan toplantıda "Yardımcılarını istemiyoruz" denmesine rağmen Daum'dan "Farketmez, ben böyle de çalışırım" cevabı alan Sarı-Lacivertli yönetim yıldırma politikasında şimdilik sonuç alamadı.

Yöneticiler; "Yardımcılarını istemiyoruz" denmesinin ardından Daum'dan "Bu saçmalık. O zaman ben de yokum" yaklaşımını beklerken, Alman hocanın umursamaz tavırları sıkıntı yarattı.

Öte yandan yardımcılarının görevden alınması "Seni istemiyoruz. Bırak git !.." şeklinde bir mesaj olarak algılanırken, deneyimli teknik direktör olan ve Türkiye'yi çok iyi tanıyan, Türk yöneticileri ve sistemi çok iyi bilen Daum bu oyuna gelmeyerek şimdilik hamlesini doğru yaptı. Yüksek tazminat bedeli nedeniyle, yaklaşık 6.5 milyon Euro nedeniyle Daum'u görevden alamayan yönetimin Alman hocanın gitmesini beklemesi ise Fenerbahçe'ye zaman kaybettirecek.

Sportif Direktörlüğe bağlı olarak çalışacak olan ve sağlık kontrolünden geçmesi istenen Daum'un bu şartları dahi kabul etmesi niyetini açıkça ortaya koyarken, Alman hocadan son olarak; "Bir şekilde ortada anlaşalım. Bu saçmalıkta ben çalışmam. Bana ve ekibime uygun bir şey önerin ve ben gideyim" yaklaşımı beklenirken, bu durumla da karşılaşılmayınca yönetim şimdilik sabırla bekleyişini sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!