Gönüllüler EYOF’a hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gönüllüler EYOF’a hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 09:13

Gönüllüler EYOF’a hazırlanıyor

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum’un ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) kapsamında görev alacak gönüller, 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak organizasyona hazırlanıyor.

Avrupa’nın en önemli kış spor merkezlerinden biri olan Erzurum’un ev sahipliği yapacağı EYOF kapsamda organizasyonda görev yapacak gönüllü eğitimleri de devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen eğitimlerde farklı alanlarda görev yapacak gönüllülere, organizasyonun önemi anlatılırken, birimleri hakkında da eğitimler verildi. EYOF 2017 Erzurum Gönüllüler Direktörü Levent Önal, Ekim ve Kasım aylarında gönüllü başvurularını aldıklarını ve yaptıkları değerlendirmeler sonunda ortaya çok güzel bir ekip çıkardıklarını bildirdi. Bütün organizasyonlarda gönüllülerin öneminin çok büyük olduğunu belirten Önal, şunları söyledi:

“Gönüllüler hangi işte olursa olsun o işin animasyon yüzüdür, eğlence yüzüdür, canlandırma yüzüdür. Biz gönüllülere bunu aktarmaya çalışıyoruz. Onlara EYOF’un ne olduğunu, yaş gruplarının nasıl olduğunu, onların nasıl eğlenmesi gerektiğini, aslında bu işin sporla beraber çok güzel bir festival olabileceğini anlatmaya çalışıyoruz. Bu festivalin gerçekleşmesinde de gönüllüler en önemli yüz." 

Gönüllülerden İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyan Ebrar Uludağ ise “Kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü uluslararası bir organizasyon ve biz İngilizce bölümü okuyoruz. Bu yüzden de farklı kültürlerle buluşmak bizim içinde iyi olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!