GÖNÜLDER’den ‘dövizleri bozdurun’ çağrısı

Güncelleme Tarihi:

GÖNÜLDER’den ‘dövizleri bozdurun’ çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 15:08

GÖNÜLDER’den ‘dövizleri bozdurun’ çağrısı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (GÖNÜLDER) Sözcüsü Hacı Ömer Anlayışlı yaptıkları basın açıklamasında vatandaşları elindeki dövizleri bozdurmaya davet etti.

GÖNÜLDER üyeleri, Yalova Merkez Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Grup adına açıklamayı, Platform Sözcüsü Anlayışlı okudu. Anlayışlı, dünya yaratıldığından beri, hak-batıl mücadelesinin durmaksızın devam ettiğini dile getirdi. Anlayışlı, kiminin hakkın yanında durmakta olduğunu, kiminin de batılın peşinde koştuğunu dile getirerek şöyle dedi;

“ Kanımızla, canımızla koruduğumuz bu mümtaz yurdu, paranın pis gücüne mi teslim edeceğiz. Asla!! Ne onların dolarlarına ne de Eurolarına teslim olmayacağız. Elimizde ne kadar pis, kanlı, zalim paraları varsa hepsini bozduralım. Ülkemizi bir kez daha hainlere teslim etmeyelim. Binlerce gencimiz işsiz gezerken, Halep'te ve onlarca İslam şehirlerinde kardeşlerimiz aç ölürken; Müslüman, parasını dünyalık menfaatler için kan emicilerin idaresine veremez. Dolarlarımız, Eurolarımız, biriktirdiklerimiz Halep'te açlıktan ölen kardeşlerimize aş, işsiz gezen gençlere ekmek kapısı olmayacaksa zehirli yılan olur. Bizim ateşimiz olur. Bizler GÖNÜLDER Platformu olarak, halkımızın ufak karlar peşinde koşup, zalim batının parasına yatırım yapmaktan vazgeçip, milli paramızı kullanmaya davet ediyoruz. Paramızı, gücümüzü, duamızı Müslüman kardeşlerimizle paylaşıp, zerrenin hesabının verileceği ahiret gününe yatırım yapmaya davet ediyoruz.”



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!