Gönül sofrası Selçuk'ta kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Gönül sofrası Selçukta kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 12:45

Gönül sofrası Selçuk'ta kuruldu

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 'gönül sofrası' iftarlarına Selçuk ile devam etti. Şengül, "Bu sofra Türkiye sevdalılarının sofrasıdır. Bu sofra geleceğini bu topraklara bağlamış, gelecek nesillerine iyi bir ülke iyi bir ilçe bırakmak isteyenlerin sofrasıdır" diye konuştu.

Selçuk İstasyon Meydanı’nda gerçekleşen gönül sofrasına ilgi büyüktü. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, AK  Parti İlçe Başkanı Osman Başterzi, MHP İlçe Başkanı İbrahim Ali, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve halkın geniş katılımı ile gerçekleşen iftarda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "Bu sofra Ak Parti'nin sofrası değil, bu sofra Türkiye sevdalılarının sofrasıdır. Bu sofra geleceğini bu topraklara bağlamış, gelecek nesillerine iyi bir ülke iyi bir ilçe bırakmak isteyenlerin sofrasıdır. İnşallah, önümüzdeki süreç içerisinde Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Kısır çekişmelerimizi, ötekileştirmelerimizi bir kenara bırakıp, ortak değerlerimizi, birbirimize olan sevgimizi ön plana çıkaracak siyaset anlayışında buluşuruz diyorum" sözleriyle dile getirdi.

Şengül, daha sonra Selçuk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, buradaki seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren  Şengül, ardından Selçuk’tan ayrılarak Bornova’ya geçti. Bornova’da İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gitti, burada ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile buluştu. Eşrefpaşa semtinde düzenlenen sahur programında da AK Parti Konak ilçe teşkilatı ve Roman vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Aydın Şengül’e AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemal Bekle, Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş da eşlik etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!