Gönül Köprüsü’den Hürriyet’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gönül Köprüsü’den Hürriyet’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 00:00

Binlerce çocuğun Türkiye’nin çeşitli şehirlerini gezme şansı bulduğu ‘Gönül Köprüsü’ projesinin üçüncüsü Ankara’da başladı. Proje ülkenin dört bir yanından gelen 1000 öğrenciyi Ankara’da buluşturdu.

Ankara’nın çeşitli yerlerini gezen öğrencilerin bir durağı da Hürriyet Ankara bürosu oldu. Hürriyet Ankara bürosunu gezen öğrenciler Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir’i de ziyaret etti.
Hürriyeti gezen öğrenciler Hürriyet muhabirleriyle yemek yedikten sonra ziyaretlerini tamamladı.
‘Gönül Köprüsü’ projesiyle, doğudaki çocukların batıyı batıdaki çocukların doğuyu görme fırsatı bulduğunu söyleyen Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Murat Bey Balta, “Gelecek yıllarda da bu projeyi geliştirip sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yunanistan’a gidecekler
‘Gönül Köprüsü’ projesiyle bu yıl 20 bin öğrencinin gezilere katılacağını söyleyen Balta, “Haziran ayında 400 öğrenci Yunanistan’a yapılacak tren gezisiyle, Selanik’i görme fırsatı bulacak. KKTC’li öğrencilerimiz Ankara’daki 23 Nisan kutlamalarına katılacak. Temmuz ayında ise Türkiye’den giden öğrenciler, KKTC’de gerçekleşecek olan Barış Bayramı’nı kutlayacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!