Gönül ilişkisini bitirmek isteyen kadının evinin önünde kendini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Gönül ilişkisini bitirmek isteyen kadının evinin önünde kendini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 19:01

Gönül ilişkisini bitirmek isteyen kadının evinin önünde kendini yaktı

Haberin Devamı

Oktay ÇAYIRLI/MİLAS (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde 38 yaşındaki Hüseyin Ali Tezbaşaran gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen kadının evinin önünde kendini ateşe verdi ve kaldırıldığı hastanede öldü.
Hüseyin Ali Tezbaşaran'ın iddiaya göre bir süredir gönül ilişkisi olan A.Y. adlı kadın bu ilişkiyi bitirmek istedi. Bugün A.Y. ile konuşmak üzere evinin önüne giden Hüseyin Ali Tezbaşaran, kadının görüşme talebini reddetmesi üzerine aracında bulunan benzin dolu bidonu yanına alarak kendisini yakacağını söyledi. A.Y.'nin kararından vazgeçmemesi üzerine de Tezbaşaran, bidondaki benzini üzerine dökerek çakmağı çaktı.
Bir anda alev topuna dönen Hüseyin Ali Tezbaşaran'a çevredekiler müdahale etti. Alevler güçlükle söndürülürken 112 Acil Sağlık ekibine haber verildi. Gelen sağlık ekibinin ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Tezbaşaran, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tezbaşaran, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!