Gönlümüz rahat

Güncelleme Tarihi:

Gönlümüz rahat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Göztepe ve Altay’dan, ‘‘Tezgah kokusu var’’ uyarısına yanıt:

Diyarbakırspor’un, devlet politikası gereğince Süper Lig’e çıkarılacağı iddiası varsayımdan öteye gidemez.

Dedikodu her zaman var, ama Diyarbakır’ın hala 2.Lig’de olduğu da ortada. Kendi yolumuzu, kendimiz çizeceğiz.

BÜYÜK YANKI YARATTI

Aydın Başkanı Tansel Önder'in, ‘‘Bazı çevreler Diyarbakır ve Hatay'ı Süper Lig'e çıkarmak için el ele vermişler’’ şeklindeki açıklaması spor kamuoyunda büyük yankı yaratırken; Göztepe A.Ş. Başkanı Hamdi Türkmen ile Altay Profesyonel Şube Başkanı Ahmet Taşpınar, ‘‘Gönlümüz rahat’’ dedi. Türkmen-Taşpınar ikilisi, Federasyon ve MHK'ye güvendiklerini söyledi.

O KADAR BASİT DEĞİL

Bu tip dedikoduların her Play-Off maratonu öncesi çıktığını belirten Türkmen, ‘‘Diyarbakırspor'un, devlet politikası gereğince Süper Lig'e çıkarılacağı iddiası varsayımdan öteye gidemez. Bu işler o kadar basit değil. Göztepe, bu sezon ne Futbol Federasyonu, ne de hakemlerden yana hiçbir sıkıntı çekmedi. Play-Off'ta daha da titiz olacaklar’’ dedi.

PERİNÇEK, EGE DOSTU

Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı Mukan Perinçek'in ‘‘Ege dostu’’ olduğunu hatırlatan Türkmen, ‘‘Perinçek, Göztepe ve Altay'ın hakkını yedirmemek için gayret gösterecektir. Aydınspor'un, Ekstra Play-Off'ta Çaykur Rize ile oynadığı maçı izledim. Bu karşılaşma da haksız kararlar vardı. Sanırım bu yüzden endişe duyuyorlar’’ diye konuştu.

ENDİŞE DUYMUYORUZ

‘‘Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu ve spor kamuoyuna güveniyoruz’’ diyen Ahmet Taşpınar ise, Play-Off maratonu öncesi hiçbir endişeleri olmadığını dile getirdi. Mukan Perinçek'in olayları yakından takip ettiğini ve çok hassas olduğunu vurgulayan Taşpınar, ‘‘Dedikodu her zaman var, ama Diyarbakırspor'un hala 2.Lig'de olduğu da ortada’’ dedi.

SAHADA OYNANIYOR

Altay'ın kendi yolunu, kendisi çizeceğini vurgulayan Taşpınar şöyle konuştu: ‘‘Maç sahada oynanıyor. Biz, Süper Lig vizesi alacağımıza inanıyoruz. Camia olarak kenetlendik. Basın da bize her türlü desteği veriyor. Biz dedikodulara kulaklarımızı tıkayıp, kendi işimize bakmalıyız. Eleme Grubu'ndaki gibi Play-Off'tan da yüzümüzün akıyla çıkacağız.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!