Gomez'den Türkiye maçı için bomba tahmin!

Güncelleme Tarihi:

Gomezden Türkiye maçı için bomba tahmin
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 12:01

Almanya Milli Takımı'nın yıldızı Mario Gomez, EURO 2016'da bugün oynanacak Türkiye-İspanya maçı için çok konuşulacak bir tahminde bulundu!

Haberin Devamı

EURO 2016'da, C Grubu'nda Polonya ile 0-0 berabere kalan Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli ismi Mario Gomez, karşılaşma sonrası DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Polonya maçının değerlendirmesi ile başlayan Gomez, "Bizim için zor bir maç oldu. Karşımızda iyi bir takım vardı. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek farklı bir maç olurdu. Ama yine de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son paslar ve vuruşlarda sorun yaşadık sadece" dedi.

"TAKIMIN PATRONU LÖW'DÜR"
Almanya Milli Takımı teknik direktörü Löw tarafından EURO 2016 ilk maçında Ukrayna karşısında sahaya sürülmeyen dün oynanan 2. karşılamada ise oyuna sonradan giren Gomez bu konu ile ilgili olarak da "Takımın patronu Löw'dür. Onun tercihlerine karışamam. Kararları o verir" diye konuÅŸtu.Â

Gomezden Türkiye maçı için bomba tahmin
"BEŞİKTAŞ'I ÇOK SEVİYORUM"
BEŞİKTAŞ ile geçen sezon müthiş bir performans gösteren ve Süper Lig'de şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman forvet transferi ile alakalı soru üzerine, "Şu an tamamıyla Avrupa Şampiyonası'na konsantre oldum ve transfer düşünmüyorum. Ama Beşiktaş ile çok güzel, müthiş bir sezon geçirdim ve orayı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE-İSPANYA MAÇI 4-4 BİTER"
Bugün oynanacak Türkiye-İspanya karşılaşması ile ilgili skor tahmini de yapan Gomez, "İspanya benim diğer vatanım, ama Türkiye Milli Takımı'nda çok sevdiğim arkadaşlarım var ve onların da başarılı olmasını istiyorum. Benim için zor tahmin ama bence bol gollü olsun. Karşılaşma 4-4 biter" şeklinde konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!