Golfçüler Antalya’da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Golfçüler Antalya’da buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:33

Başkanı Mehmet Dora ve Kulüp Kaptanı Oktay Senemoğlu, Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen Uluslararası Golf Mad Pro-Am Golf Turnuvası’nda Ankara’yı temsil ettiler.

Haberin Devamı

National Golf Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 15. Uluslararası Golf Mad Pro-Am Golf Turnuvası’na 27 ülkeden 204 profesyonel ve amatör sporcu katıldı. Turnuvanın organizatörlerinden Bekir Kara, Türkiye’deki golf turizminin gelişmesi açısından bu tarz turnuvaların önemli olduğunu söyledi. Dört gün süren turnuvada Ankara’yı, Ankara Golf Kulübü Başkanı Mehmet Dora ve Kulüp Kaptanı Oktay Senemoğlu temsil etti. Turnuva sonunda birinciliği son dönemin başarılı sporcularından Ali Altuntaş elde etti. Takımlar kategorisinde ise İrlandalı golfçüler Damien McGrane, Tom Muldoon, Kevin Commins ve Kieran Grant’tan oluşan takım, birinci oldu.

GALA GECESİ

Turnuvanın gala gecesi ve ödül töreni Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel’de yapıldı. Gala gecesine turnuvaya katılan sporcular ve davetliler katıldı. Dereceye girenler ödüllerini Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Regnum Carya Otelleri ve OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Abank CEO’su Kaan Güner, Ankara Golf Kulübü Başkanı Mehmet Dora ve Katar Hava Yolları Müdürü Ahmet Ferit Aksu’nun elinden aldı.

BAKMADAN GEÇME!