Göle maya çalındı!

HACETTEPE’nin puanı kaç? 9 Kümede kalabilmesi için sezon sonunda kaç puanı olması gerekiyor? En az 38...

Yani durum şudur ki, Hacettepe’nin, ligin ikinci yarısında 29 puan daha toplaması lazım. Peki bu mümkün mü? 16 maçta 9 puan alan bir takım, geri kalan 18 maçta 29 puan toplayabilir mi? Kararı siz verin. Şimdi yapılacak iş belli. Kadroda büyük bir revizyona gidilecek. Ne yapılacak? Kardeş takım olan Gençlerbirliği’nde bekleneni veremeyen bazı oyunculara "buyur gel" denilecek. İyi de Gençlerbirliği’nde durum ortada. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer. İlhan Cavcav’dan ya da Turgay Kalemci’den para çıkmaz. Yani transfer de çok zor. O zaman çare şu: Hep beraber dua edilecek.

Hacettepe’
nin marka değeri sezon başı itibarıyla en az 20 milyon dolardı. Şimdi ne oldu? Üçte bir fiyatına düştü. Bu nasıl yöneticilik! Sistem lafını ağzından eksik etmeyen Turgay Kalemci, acaba şimdi ne diyecek?

Sisteminiz nereye gitti Turgay bey!

Üçüncü sınıf yabancılarla Süper Lig’de direnmek mümkün değildi.

Göle yoğurt çaldınız. Tutmadı.

Şimdi bir kez daha soruyorum, üç kuruş tasarruf için bu acılar değer miydi?

Sadece iyi niyet, hiçbir zaman yeterli olmuyor. Güç ve yetenek de gerekiyor. İyi niyetiniz var da, gücünüz yoksa, Hacettepe’nin durumuna düşersiniz.

İşte dünkü maç. Hacettepe, elinden gelen her şeyi yaptı. Ama o kadar! Kazanabilmesi için gücü yoktu.

Kayserispor, bu ligin orta düzeyde takımlarından biri. Ama güle oynaya kazandı. Daha da farklı kazanabilirdi. Yarım düzine olabilirdi.

Hacettepe’yi böylesine aciz duruma düşüren yöneticiler, acaba şimdi ne diyecekler, nasıl bir savunma yapacaklar.

Bence onların da küme düşmesi lazım.

Hem de en alt kümeye!
Yazarın Tüm Yazıları