Gölbaşı’nın Hünerli Elleri

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nın Hünerli Elleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 11:47

GÖLBAŞILI HANIMLAR, HER HAFTA PERŞEMBE GÜNLERİ BÜYÜK BİR ÖZENLE HAZIRLADIKLARI ÇEŞİTLİ YİYECEKLER İLE EL İŞİ ÜRÜNLERİNİ HÜNERLİ ELLER PAZARI’NDA SATIŞA SUNUYOR.

Gölbaşılı hanımlar, her hafta Perşembe günleri büyük bir özenle hazırladıkları çeşitli yiyecekler ile el işi ürünlerini Hünerli Eller Pazarı’nda satışa sunuyor.
Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi’nde hizmet veren Hünerli Eller Pazarı’nda Ankara’ya has yöresel ürünler alıcılarını bekliyor. Gölbaşılı hanımların evlerinde özenle hazırladıkları ürünler, Aile Yaşam Merkezi’nde kurulan stantlarda sergileniyor. Pazarda satışa sunulan ürünler arasında bazlama, baklava, börek, gözleme, yaprak sarması ve çeşitli pastaların yanı sıra el işi nakışlar, el oyaları, çeyiz takımları ve çeşitli köy ürünleri de bulunuyor.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı açıklamasında, vatandaşları el emeklerinin sergilendiği Hünerli Eller Pazarı’na davet ederek, “Sergilenen tüm ürünler yöresel ve organik olmakla birlikte annelerimizin, kardeşlerimizin özenle hazırladığı ürünler. Her Perşembe pazarımızı ziyaret edecek olan Gölbaşılı vatandaşlarımız, köy ürünleri yiyecekleri, el emeği ürünleri ilk elden alma fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı. (
BC-İİ-Y)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!