Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nda inceleme

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nda inceleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 17:15

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nda inceleme

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesindeki Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nın eksikliklerinin giderilmesi için yetkililer tarafından inceleme yapıldı.
Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nda yapılacak düzenlemeler için Adıyaman Valisi Nurullah Kalkancı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3'üncü Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kozan, Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve teknik heyet incelemelerde bulundu.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3'üncü Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, "Gölbaşı Gölleri tabiat Parkı’nı yılda 30 bin kişi ziyaret ediyor. Amacımız bu ziyaretçi sayısını artırmak. Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’ndaki eksiklikleri  tespit ederek burayı cazibe merkezi haline getirebilmek için neler yapılabilir, eksiklikler neler? Bu konularda incelemelerde bulunduk. Burada yapılacak çalışmaları teknik arkadaşlarımızla beraber detaylandırarak, projelendirip, makama onaya sunacağız. Onay geldikten sonra da uygulamasına geçeceğiz. Burayı Gölbaşı halkının ve Gölbaşı’ndan transit geçen vatandaşların istifadesine sunacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!