Gölbaşı CHP olağanüstü kongreye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı CHP olağanüstü kongreye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 13:43

Gölbaşı CHP olağanüstü kongreye gidiyor

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nuriye Atabey, yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. Atabey, daha güçlü bir şekilde örgütlenmek adına kongre takvimini Gölbaşı halkı ile ayrıca paylaşacaklarını açıkladı.

CHP'li Başkan Atabey yaptığı yazılı açıklamada, "İlçe Başkanlığı görevine seçildiğim 6 Aralık 2015 tarihinin ertesi gününden başlayarak şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma yönelik ilçe örgütumüzü çalıştırmamak için başlatılan istifa süreçlerinin daha fazla partimizi yıpratmasına engel olmak adına yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Ülkemizin geçmiş olduğu zorlu süreçte Gölbaşı ve Gölbaşılilarin bizlere her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacı varken ve CHP şaha kalkmışken olağanüstü kongre şarttarını bireysel menfaat ve çikarları doğrultusunda zorlayanları tarih ve CHP'liler affetmeyecektir. Daha güçlü bir şekilde örgütlenmek adına kongre takvimimizi siz değerli Gölbaşı kamuoyu ile ayrıca paylaşacağız" dedi.

Atabey, tekrar aday olması konusunda kendisine partisi ve kamuoyundan yoğun telep olduğunu, ancak yeniden aday olup olmama konusunu değerlendireceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!