Gölbaşı Botanik parka amfi tiyatro yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Botanik parka amfi tiyatro yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 13:45

Gölbaşı Botanik parka amfi tiyatro yapılıyor

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yapımına devam edilen Botanik Park’ın içerisine amfi tiyatro yapımına başladıklarını söyledi.

Başkan Özdemir, belediyenin önemli projelerinden birisi olan Botanik Park’ın her geçen gün ilerleyerek daha da güzelleştiğini belirterek çalışmalar kapsamında Amfi Tiyatro çalışmalarının da başladığını belirtti.

Başkan Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yapılacak Amfi Tiyatro ilçemize farklı bir güzellik katacak. Amfi Tiyatro, ilçemizde düzenli olarak yapılan etkinliklere ev sahipliği yapacak. 20 bin metrekare alana yapılacak dev projede çeşitli bitki türü, çok amaçlı sahalar, kamelya, oyun gurubu, fitness grubu, macera grubu, pergola, nilüfer havuzu, dekoratif aydınlatma, amfi tiyatro yer alacak. Gölbaşı turizm potansiyeline ciddi katkı sağlayacak olan Botanik Parkta farklı cinste ağaçlar, çalımsı bitkiler, çiçekler bulunacak. Çok amaçlı sahalar, kamelya, oyun gurubu, fitness grubu, macera grubu, pergole, nilüfer havuzu, dekoratif aydınlatma, amfi tiyatro botanik park bünyesinde yer alacak. Bu proje de Gölbaşımıza yakışacak bir proje olacak.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!