Gölbaşı Belediyesi Öğrencilere Trafik Kurallarını Anlatan Kitap Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Belediyesi Öğrencilere Trafik Kurallarını Anlatan Kitap Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:18

GÖLBAŞI BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK KURALLARINI ANLATAN KİTAP DAĞITTI

Gölbaşı Belediye’si, ilçe merkezi ve köylerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerine “Trafik Kurallarını Öğreniyorum” kitabı dağıttı.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediyenin okullara yardım ve kültür etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere trafik kurallarını öğreten, ‘Trafik Kurallarını Öğreniyorum’ adlı kitabı dağıttı.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, okullarda katıldığı kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ilçede trafik yoğunluğunun çok fazla olduğunu belirterek kuralların hayat kurtardığını ifade etti.
Başkan Özdemir konuşmasında, “Geleceğimiz olan sizler, ülkemizin güvencesi, toplumumuzun ümidisiniz. Bize düşen görev; sizleri sağlıklı, eğitimli ve bilgiyle donanmış olarak geleceğe hazırlamaktır. Biz bu anlayışla gece gündüz çalışmaktayız. Siz çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu kitapçığı hazırladık. Kuralsızlık, bilinçsizlik ve bilgisizlikle nice insanlarımız hayatını kaybediyor. Nice insanımız da ömür boyu engelli olarak yaşamaya mahkûm ediliyor. Bununla birlikte nice değerlerimiz de maddi ve manevi olarak zarar görüyor. Trafik kurallarını hem kendimiz için öğrenelim. Taviz vermeden kurallara uyalım. Hem de çevremizdekileri uyaralım. Hepinize sağlık, mutlu ve başarılarla dolu uzun bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!