Gölbaşı Belediye personelleri Ulu ve Çağıl son yolculuklarına uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Belediye personelleri Ulu ve Çağıl son yolculuklarına uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 14:16

Gölbaşı Belediye personelleri Ulu ve Çağıl son yolculuklarına uğurlandı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara) (DHA)- ANKARA’nın Balâ ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında dün hayatını kaybeden Gölbaşı Belediyesi personelleri Ali Ulu ve Erdal Çağıl belediye önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuklarına uğurlandılar.
Balâ ilçesi Beynam Mahallesi Veremçeeşmesi Mevkii’nde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını yitiren Gölbaşı Belediyesi Halkla İlişkiler biriminde çalışan Erdal Çağıl (26) ve Ali Ulu (31) için Gölbaşı Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.
Törene Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, belediye meclisi üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Törende Ali Ulu’nun annesi Gülnaz Ulu’nun oğlunun fotoğrafını öperek gözyaşı döktü. Ulu’nun eşi Yeşim Ulu’da törene henüz 7 aylık bebeği Zeynep Asya ile katıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın kıydığı nikahla 4 ay önce Erdal Çağıl ile evlenen Zeynep Çağıl ise törende ayakta durmakta zorlandı.
Törende, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek tarafından dualar okundu ve helallik alındı.
Erdal Çağıl ve Ali Ulu için belediye önünde düzenlenen törenin ardından öğle namazına müteakip Merkez Camisinde cenaze namazları kılındı. Çağıl ve Ulu Gölbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!