Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, ‘Hemşehri Dernekleri’ ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, ‘Hemşehri Dernekleri’ ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 16:48

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, ‘Hemşehri Dernekleri’ ile buluştu

Haberin Devamı

GÖLBAŞI/ANKARA, (DHA)- GÖLBAŞI’nda düzenlenen ‘Hemşehri Dernekleri Platformu’ programında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

Artvinliler Derneği’nin öncülüğünde gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Tülay Bilgihan Baydar, Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, Garnizon Komutan J. Yzb Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve hemşehri dernekleri temsilcileri katıldı.

‘GÖLBAŞILILARIN KALBİ MEHMETÇİĞİMİZLEDİR’

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizin anılmasıyla başlayan programda birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de hain terör odaklarına yönelik operasyonlarında muvaffakiyetler diliyoruz. Gölbaşılıların kalbi, duaları her zaman Mehmetçiğimizledir. Bizler de elimizden her desteği Mehmetçiğimize, kahraman ordumuza vermek için hazırız” dedi.

Artvin’in yöresel ürünlerinin ikram edildiği program, ‘Hemşehri Dernekleri Platformu’ temsilcilerinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!