Gol şov yaparım

Güncelleme Tarihi:

Gol şov yaparım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2006 00:00

Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Jun, futbola aç olduğuna dikkat çekerek, "Gelişime tepki gösterenler, futbolumu alkışlayacak" dedi.

İddialı sözler

Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Jun, ayağının tozu ile geldiği Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde iddialı konuşarak, Trabzo’a gelmeden Almanya, İngiltere ve İtalya liglerinden teklif aldım. Trabzon’un cazip teklifine hayır diyemedim. Özellikleri olan futbolcuyum. Beşiktaş’ı Almanya’dan gelen tekliflere tercih ettim. Siyah beyazlı takımda teknik ve fizik özellikleri üstün oyuncular var" dedi.

Patlama yaparım

Siyah beyazlı takımın dün saat 15.00’de yapılan antrenmanına çıkmadan Teknik Direktör Tigana ile görüşen Jun "Futbola ve gole açım. Tribünler beni desteklerse patlalama yaparım. Siyah beyazlı takımın kaptanı Sergen ve İbrahim Akın ile şov yaparım. Trabzon’da eşim uyum sorunu yaşayınca sıkıntılar yaşadım. Bu nedenle oynayamadım. Trabzon’da çok yetenekli arkadaşlar var. Ama sisteme uyum sağlayamadım" diye konuştu.

Kalitem ortada

Ailton’u unutturacağını anlatan ve "Ben tribünlerin golcüsüyüm" diyen Jun Çek Milli takımında üst seviyede bir performans sergilediğini ileri sürerek şunları söyledi: Yeteneklerimi sahada göreceksiniz. Çek Milli takımında Finlandiya’ya attığım gol ile 2006 Almanya’daki şampiyonaya katılıyoruz. Çek milli takımındaki tempomu izleyenler yeteneklerime şahit olacaklar. Trabzon’da istikrarlı görev alsaydım gol kralı olurdum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!