"Gol attığım için bana tekme atıyorlar"

Güncelleme Tarihi:

Gol attığım için bana tekme atıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:40

Twente forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, attığı gollerden dolayı sert müdahalelere maruz kaldığını belirtti.

Haberin Devamı

Hollanda'da attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım kadrosuna kadar yükselen 19 yaşındaki Enes Ünal, Twente Kulübü'nün televizyon kanalına konuştu. Genç oyuncu, gol atmanın kendisi için şaşırtıcı olmadığını belirterek, "Bu benim işim. Tabii ki her maç gol atmam gerekiyor. Ama hat-trick yaptığım maç benim için özeldi. Çünkü güzel goller attım ve hepsini 19 dakika içinde attım. Ama sonraki gün o maçı unuttum. İnsanlar şimdi gelip 'o maç hakkında ne düşünüyorsun' diye soruyorlar. Hiçbir şey düşünmüyorum ve hissetmiyorum. Ben sadece önüme bakıyorum. Tekrar izlerken bana başka bir oyuncuyu izliyormuşum gibi geliyor. Çoktan aklımdan çıkıp gitti" dedi.

BANA TEKMELER ATILIYOR
Golcü oyuncu, rakip oyuncuların kendisine karşı daha baskılı oynandıklarını vurgulayarak, "Groningen'e attığım gollere bakarsanız topu aldığımda bana çok vakit tanıdıklarını fark edebilirsiniz. Artık o mesafede topu ayağıma aldığımda bana zaman tanımıyorlar. Artık topu ayağıma aldığımda zamanım daha az. Çünkü rakipler şimdi daha çok baskı altında hissediyor sanırım. Bana sert müdahaleler yapılıyor, tekmeler atılıyor. Ama şikayetçi değilim, hatta keyif alıyorum. Çünkü bu tür gerginlikler hoşuma gidiyor. Sahada sert mücadeleler yapmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TAKIM ARKADAŞLARIMIN SÖYLEDİKLERİNİ ANLAMIYORUM
Milli futbolcu, farklı bir ülkede yaşaması ve yabancı dil konusunda ise, "Takım arkadaşlarım benimle İngilizce konuşmuyor. Dolayısıyla söylediklerinin çoğunu anlamıyorum. Kız arkadaşım Belçikalı. İngilizce iletişim kuruyoruz. Şu an İngilizce röportaj verebiliyorum. Ama altı ay önce bana bu soruları sorsanız bu kadar iyi konuşamazdım. Şimdi de aslında çok iyi sayılmaz ama kız arkadaşımla hep İngilizce konuşuyoruz, o sayede kendimi geliştiriyorum. Kız arkadaşım ailesiyle Flemenkçe konuşuyor. Geçen gün onlarla beraberdim. Birçok kelimeyi anlayabildim, bazı cümleleri tam olarak yakalayabildim. Sezon sonunda Flemenkçe kısa röportajlar verebilirim diye düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!