Gökyüzünde yemek keyfi

Güncelleme Tarihi:

Gökyüzünde yemek keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 14:47

İZMİR'deki MaviBahçe alışveriş merkezi ev sahipliğinde İzmir Gurme Guide'ın desteğiyle gerçekleştirilen gökyüzünde yemek etkinliğine katılanlar, 55 metre yükseklikte farklı ve heyecanlı bir yemek deneyimi yaşadı.

Haberin Devamı


Türkiye'de İstanbul'dan sonra İzmir'de gerçekleştirilen gökyüzünde yemek etkinliği ilgi gördü. MaviBahçe'de, etkinlik firması Marcaevent tarafından, İzmir Gurme Guide'ın katkılarıyla düzenlenen organizasyon lezzet ve yemek tutkunlarını biraraya getirdi. MaviBahçe'nin yan tarafına kurulan özel bir vinçle kaldırılan masada, kemerleri bağlanıp 55 metre yükseğe çıkartılan konuklar, farklı ve heyecanlı bir deneyim yaşadı. İzmir Gurme Guide Yazarı Ahmet Güzelyağdöken'in hazırladığı yemekleri tadan misafirler, yaklaşık bir saat havada kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde yere indi.
MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren, Belçika'ya ait bir organizasyon olan etkinliğin İstanbul'dan sonra ikinci kez İzmir'de düzenlendiğini belirterek, "Etkinliğe katılanlar, güzel İzmirimizin manzarası eşliğinde, bu gün bizlerle beraber olan Hayal Kahvesi ve Fratelli la Bufala'nın değerli şeflerinin yemeklerini tatma fırsatını yakaladılar. MaviBahçe'nin içerisinde İzmir var, kültür var, sanat var, lezzetler var. Bu lezzetleri taçlandırmak amacıyla böyle bir organizasyon yapmak istedik" diye konuştu.

Haberin Devamı


55 METREDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Kaya İzmir Thermal&Convention Otel Basın Danışmanı Burcu Şakar'ın doğum günü de 55 metre yükseklikte kutlandı. Gazeteci arkadaşları Şakar'a 55 metrede sürpriz yaparak, pastalı doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Şakar, gökyüzünde doğum günü heyecanı ilk defa yaşamış oldu.


MENÜDE İZMİR MUTFAĞI
İzmir Gurme Guide Yazarı Ahmet Güzelyağdöken, 55 metre yükseklikte yemek hazırlamanın ve paylaşmanın kendisi için de farklı bir deneyim olduğunu söyledi. Güzelyağdöken, gökyüzündeki yemeğin menüsünün İzmir mutfağı ağırlıklı olduğunu ifade etti. Menüde İzmir tulumu, yeşil kabak, zeytinyağlıların yer aldığını söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!