Gökyüzü çözüm için zorlayacak

Yengeç Burcunda ilerleyen Ay, sabahın erken saatlerinde Merkür-Mars etkileşimini harekete geçirecek.

Alınamayan kararlar, karmaşık düşünceler ve gerçekleşmemiş istekler ortaya çıkabilir. Bilinçaltını tetikleyen olayların gizli düşüncelerin ortaya çıkmasına neden olacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu, iletişim araçları ve organizasyonlarla ilgili sorunların çözümlenmesi için zorlayacak.

Akrep burcunun özellikleri

Sonbahar mevsiminin en belirgin özelliklerinin açığa çıktığı dönemi yöneten Akrep Burcu, kışa hazırlanan doğanın mevsimsel özellikleriyle bütünleşir. Hayvanların kış uykusuna gittiği, ağaçların yapraklarını dökerek enerjisini kendi içine gizlediği gibi Akrep tipleri de kendilerini gizler ve potansiyellerini göstermekten pek hoşlanmazlar. Yaklaşmakta olan sert koşulların ölümcül etkisini bilen Akrep, hayatta kalmak için kendisini gizlemesi gerektiğini bilir.

Bu durum son derece gizemli bir etki uyandırmasına neden olur. Üstelik derinlere nüfuz eden, yansıyan ve değişen Suyun yönettiği Akrep Burcu, manyetik bir etkiye sahiptir. Çevresindeki kişilere derinden nüfuz eder ve değiştirir. Ve kendisini de değiştirme özelliğine sahiptir. Aslında bu değişikliği yenilenme olarak tarif etmek daha doğru olacak. Tıpkı küllerinden tekrar ve tekrar doğan Anka Kuşu gibi...

Hem Mars, hem de Pluton’un yönettiği Akrep Burcu, vücutta üreme organlarını sembolize eder. İktidar ve güç ile bütünleşen Mars ve Pluton, Akrep tiplerinin yöneticilik potansiyelinin son derece yüksek olduğuna işaret eder. Hangi koşullar içinde bulunursa bulunsun, Akrepler bulundukları yeri yönetmek isterler.

Şayet yönetici konumunda değillerse o zaman karıştırıcı ve zorlayıcı olabilirler. Üstelik bunu açıktan açığa yapmazlar. Yönetici konumunda bulunan Akrepler ise son derece başarılı ve sahip olduğu potansiyeli açığa çıkaran tiplere dönüşür.

Burcun bütünleştiği ‘Yakut’ taşı ise, Akrep tiplerinin enerjilerini serbest bırakmalarına yardımcı olur. Özellikle kendini zayıf hisseden bir Akrep’in güçlü ve sağlıklı hissetmek için yakut veya rubi taşını üzerinde bulundurmasında fayda var.
Yazarın Tüm Yazıları