Gökhan Tepe kimdir kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Tepe kimdir kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 15:02

Gökhan Tepe, albümleri ve yer aldığı projelerle magazin dünyasının konuşulan isimleri arasında yer almaktadır. 1996 yılında profesyonel müziğe ilk adımını atan Gökhan Tepe, 2000 yılında ise ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Peki, birçok projeye imza atan Gökhan Tepe kimdir kaç yaşındadır? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Gökhan Tepe, 8 şubat 1978 yılında İstanbul'da doğdu. orta, lise ve yüksekokul eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde tamamladı.

1996 yılında "Çöz Beni" adlı ilk albümüyle profesyonel müzik hayatına adım attı bu albümde Dönmem, Bayıldım, Aşk Belası Zor Gelir ve Çöl Çiçeğim isimli şarkılar kliplendirildi.

1999 yılında "Canözüm" adlı albümü yayınlandı bu albümde Canözüm, Seni Bana Vermediler, Sevmeler Yasak Bana isimli şarkılar kliplendirildi.

2000 yılında Benim İçin Ağlama adlı dizide rol aldı.

2002 yılında "Belki Hüzün Belki De Aşk" adlı albümü yayınlandı. Bu albümde Annem, Ben Delinin Biriyim ve Tanrım Affeder Mi? şarkıları kliplendirildi.

Haberin Devamı

2006 yılında yayınlanan "Yürü Yüreğim" albümünde, Yürü Yüreğim, İnsanoğlu, Gel Aşkım ve Kaç Kere adlı şarkılar kliplendirildi.

2007 yılında yayınlanan "Maçolar" adlı dizide rol aldı

2008 yılında yayınlanan Elveda Derken adlı dizide başrolde yer aldı dizinin ortadoğu ve arap ülkelerinde yayınlanmasının ardından sanatçı Mısır, Beyrut, Cezayir ve katar'da konserler verdi.

2009 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği "Vur" albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Bu albümde Vur ve Çok Özlüyorum Seni isimli şarkıları kliplendirdi.

Müzik kariyerindeki ilk single çalışması "Bir Kaç Beden Önce" yi 2010 kasım ayında yayınladı.

2011 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği "Aşk Sahnede" albümünde Kırmızı Halı Yalan Olur ve Söz isimli şarkılarını kliplendirdi.

Ve yine prodüktörlüğünü üstlendiği 7.albümü Kendim Gibi'yi 14 aralık 2012 tarihinde müzik severlerle buluşturdu. Albümün klipleri ilk olarak Tanrım Dert Vermesin isimli şarkıya, ardından da Üç Kelime, Veda Makamı ve Adı Aşk oLsun adlı şarkılara çekildi.

2014 yılında sözleri Şebnem Sungur'a bestesi kendisine ait olan Gelsen De Anlatsam isimli şarkıyı sıngle olarak müzikseverlerle buluşturdu. Haftalarca radyo ve televizyonlarda en çok çalanlar listesinde 1 numara olan şarkının ardından sanatçı 2015 mart ayında bu şarkının versiyonlarının da bulunduğu 8. albümünü dinleyicisiyle buluşturdu.

Haberin Devamı

Seninle Her Yere isimli bu albümün bütün bestelerinde kendi imzasını taşıyan Gökhan Tepe, sözlerde Hakkı Yalçın, Ayla Çelik ve Şebnem Sungur gibi başarılı isimlerle çalıştı. Sanatçı albümün ilk video klibini Murad Küçük yönetmenliğinde Kader isimli şarkıya çekti.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100 'ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra, farklı albümlerde de yer almıştır. Bunlardan bazıları ise Demet Akalın'ın seslendirdiği ve en iyi şarkı ödülleri alan Türkan, Ebru Gündeş'in seslendirdiği Beyaz ve Araftayım, Funda Arar'ın Yediverenim isimli şarkılardır.

BAKMADAN GEÇME!