Gökhan Sara geri mi döndü? Sibel Akbulut ile ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Sara geri mi döndü Sibel Akbulut ile ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 11:27

Gökhan Sara’nın Kısmetse Olur tanıtımında görülmesi merak uyandırdı. Yapımdan izin alarak tanıma yolunda olduğu Sibel Akbulut ile birlikte evi terk eden Gökhan Sara’yı yeniden evde görenler, ‘Geri mi döndü?’, ‘Sibel Akbulut ile ayrıldı mı?’ gibi sorulara yanıt arıyor.

Haberin Devamı

Formatı gereği daha önce elenen adayları eve yeniden dahil eden Kısmetse Olur’dan bu kez Gökhan Sara sürprizi geldi. Haftanın finali bölümünden hemen sonra yayınlanan tanıtım fragmanında Gökhan Sara görüldü. Evin popüler adaylarından olan damat adayını karşısında gören Rabia şaşkınlığını gizleyemezken; Gökhan Sara’nın Melis için geldiğini söylemesi damatlar evinde soğuk rüzgarlar estirdi. Sibel Akbulut ile beraber evi kendi isteğiyle terk eden damat adayı Melis’in kendisini eve çağırdığını iddia etti. Geçtiğimiz günlerde Melis’e evlilik teklifi eden İlkay, tepkisini yerinden kalkarak gösterdi. Peki, Gökhan Sara eve geri mi döndü? Sibel Akbulut ile ayrıldı mı?

Evin eski adaylarından olan Gökhan Sara, ilk olarak Rabia Karaca ile bir ilişki içerisine girmiş ancak çift sık sık kavga edince ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından zor zamanlar geçiren Rabia, evi terk ederken; Gökhan Karaca, Sibel Akbulut ile yeni bir aşka yelken açmıştı ancak evdekilerin baskısına dayanamayan ikili ani bir kararla programdan ayrılmıştı. Programa veda ettikten  sonra sosyal medya hesaplarından mutluluk pozları paylaşan çift, bir süre sonra beraber çekildikleri fotoğrafları silerek ayrıldıklarını duyurdu. Gökhan Sara’nın eve dönüp dönmediği ise bugünkü bölümde netleşecek.

BAKMADAN GEÇME!