Survivor Gökhan kimdir, nerelidir? Gökhan Gözükan kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Gökhan kimdir, nerelidir Gökhan Gözükan kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 21:31

Gökhan Gözükan, Survivor 2017 yarışmasının önemli adayları arasında yer alıyor. Gönüllüler takımında yarış kazanabilme adına önemli bir karakter olan Survivor Gökhan Gözükan, takımda liderlik etmen için büyük bir mücadele veren yarışmacı, bu durumun ciddi manada kavgasını vermiştir. Peki, Survivor Gökhan Gözükan kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Gökhan Gözükan'ın ada hayatındaki yaşantısı ve yarışmalardaki performansı merak ediliyordu. Survivor'a katıldığı günden itibaren lider tavrı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gökhan Gözükan kimdir? Kaç yaşındadır?

Gökhan Gözükan kimdir?

Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Survivor’ın dördüncü haftasına kadar katılım gösterdiği 41 oyunda 19 galibiyeti olan Gökhan Gözükan, hakkında merak edilenleri derledik. Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, aynı zamanda modellik yapmıştır. Hırsı ile Survivor gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından olan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile sert bir tartışma ile dikkat çekmişti. Liderlik kavgasına tutuşan iki ismin birbirleri hakkındaki iddiaları hem ekran başındakileri hem de takım arkadaşlarını şaşırtmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!