Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 15:43

Gökhan Gözükan, Survivor yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. İzleyiciler Gökhan Gözükan'ın kişisel bilgilerini de merak ediyorlar. Peki Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır? İşte yarışmacının Survivor'da yaşadıkları ve kişisel bilgileri

Haberin Devamı

Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 96 kilodur.

GÖKHAN GÖZÜKAN SURVİVOR'DA NELER YAŞADI?

Survivor Gökhan ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. Gökhan, Survivor'un 10. haftasında dokunulmazlık sembolü sahibi Volkan'ın ismini vermesiyle Berna, Erdi ve Bulut ile birlikte eleme adayı olmuştu. Güçlü bir potada eleme adayı olan ilk oy potansiyelini bu eleme akşamında görmüştü.

Gökhan bu karar sonrası şu açıklamayı yaptı: "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."

Haberin Devamı

Gökhan Gözükan, Survivor'da 168 oyuna çıktı. Oynadığı oyunlarda 71 galibiyet 97 mağlubiyet Gökhan, toplamda 123 puanın sahibi oldu. Takımını bir kez bayrak yarışında temsil eden Gökhan o yarıştan galibiyetle ayrıldı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!