Gökhan Gönül'den flaş açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülden flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 21:54

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, 2 puan bıraktıkları Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları maçta kaçırdıkları gol pozisyonlarının şanssızlıkla açıklanamayacağını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Gökhan, şampiyonluk yarışının henüz bitmediğini vurgulayarak, "Bugün tek kale top oynadık. Hemen hemen hiç pozisyon vermedik ama o üç direğin arasından topu sokamazsanız kimseye üç puan vermiyorlar. Bazen iyi oynamak yetmiyor. On tane pozisyona girip hala 'şanssızız' demek artık bu işin ayıbı olur. On taneye yakın pozisyonu atamamak biraz da beceriksizliktir." diye konuştu.

"KİMSENİN TEK KURUŞ ALACAĞI YOK AMA..."
Tecrübeli futbolcu, bu sezon kadrolarının yüksel maliyetle kurulduğunu belirterek, "Artık taraftara hiçbir şey söyleme hakkımız yok. Yönetime söyleyecek bir şeyimiz yok. Burada en suçsuz kişiler taraftar, yönetim ve başkanımız. Kimsenin tek kuruş alacağı yok ama başarı gelmiyor. Sezon sonu şampiyonluk gelmezse burada çok büyük ve ağır bir fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da bugün ve bundan önce sahada olanlar. Herkes kendine dikkat etsin." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SAHANIN İÇİNDE HER ŞEY OLUR"
Gökhan Gönül, maçın son anlarında takım arkadaşı Diego ile yaşadığı gerginlikle ilgili olarak ise şunları kaydetti:
"Sahanın içerisinde her şey olur. Rakibinizle de tartışırsınız. Tabi maç bittiğinde her şey biter. Hepimizin duyguları var. Pozisyon kaçınca, Diego biraz üstüne aldı olayı. Ben o an Nani golü atamayınca üzüldüm. Kendimi yerden yere attım tabiri caizse. Dakika da 90 olmuş yani. O gol kaçınca tabi bir sürü ümit de gitmiş oluyor. Onun tepkisini gösterdim. Diego da kendisine tepki gösterdiğimi zannetti. Bir şey yok, soyunma odasında konuştuk, hallettik."

ALVES: SADECE GOL EKSİKTİ
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves ise maçta oyuna hakim taraf olduklarını ancak gol atmayı başaramadıklarını dile getirdi.      Rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Alves, "Bu akşam sadece gol eksikti. Aslında işin en zor kısmını yapıyoruz. Pozisyona girmek daha zordur bence. Onu başarıyoruz ama maalesef bu oluşturduğumuz pozisyonları istediğimiz şekilde bitiremiyoruz. Hiçbir şeyden pes etmiş ya da vazgeçmiş değiliz. Kalan maçlarımızı kazanmak mecburiyetindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.      

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!