Gökhan Gönül'den Ersun Yanal açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülden Ersun Yanal açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2014 10:09

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasında parmağı olduğu iddialarına sert çıktı.

Haberin Devamı

Bu tarz haberlerin kasıtlı çıkarıldığını vurgulayan Gönül, camiayı içeriden yıkmaya çalışıldığını belirtti. İstifa olayının Ersun Yanal'ın kişisel kararı olduğunun altını çizerek, dedikoduları yayanları kınadı.

VE İSMAİL KARTAL GÖREV BAŞINDA

ERSUN YANAL RESMEN İSTİFA ETTİ

Sarı lacivertli futbolcu Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün Ersun hocanın istifa ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Bu tarz kriz ve istifa durumlarında sürekli su yüzüne çıkan ve Fenerbahçe Camiası'nı içeriden yıkma çabasında olanlar, bu bir görevden alma değildir.

Ersun Hoca'nın kendi iradesiyle vermiş olduğu karar gerçeğini başka yönlere çekip; sanki şahsım ve takım kaptanlarım Ersun Hoca'yı istemiyor gibi gösterenlerin, gerçekte Fenerbahçeli olmadıklarını bizler çok iyi biliyoruz. Siz Fenerbahçeliler de bilin.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL'IN YERİNE KİM GEÇECEK

AZİZ YILDIRIM 16 YILA 16 HOCA SIKIŞTIRDI

Ne ben, ne de kaptanlarım; bugüne kadar kimsenin ekmek parasıyla ya da kariyeriyle oynayacak karakter ve kişilikte olmadık. Olmayız da!

Ve Unutmayın ki; herkes söylem ve eylemlerinde kendi ahlakının gereğini sergiler."

Gökhan Gönülden Ersun Yanal açıklaması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!