Gökhan Gönül'den alkışlanacak hareket!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülden alkışlanacak hareket
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 13:35

Futbolculuğu kadar saha dışındaki yaşantısıyla da övgüleri toplayan Gökhan Gönül alkışlanacak bir harekete daha imza attı. Milli Takım ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu, 9 yaşında Kelebek hastalığına yakalanmış Muhammed Altunbaş'ın tüm tedavi masraflarını üstlendi.

Haberin Devamı

Muhammed Altunbaş, 9 yaşında ve babası aileyi terk etmiş durumda. 2 ablası okuyan Muhammed Altunbaş'ın annesi de sadece devletten aldığı 900 Türk Lirası ile geçimlerini sağlıyor. Gökhan Gönül'ün bu hareketi ile küçük Muhammed'in tüm tedavi ücretleri karşılanmış olacak.

Gökhan Gönülden alkışlanacak hareket
KELEBEK HASTALIĞI NEDİR?
Sistemik Lupus Eritematozus (SLE, doktorlar arasında Lupus olarak da adlandırılır), sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarı (perikard), akciğer zarı (plevra) gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Lupus sözcüğü, latincede “kurt” anlamında olup ciltte çıkan yaraların tahrip edici özelliğini ifade eder. 1872 yılında Kaposi, hastalığın sadece cildi değil vücudun değişik organlarını etkileyen bir hastalık olduğunu fark etmiştir.

BAKMADAN GEÇME!