Gökhan Gönül sorusuna olay cevap!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül sorusuna olay cevap
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 09:08

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Topuk Yaylası’ndaki kampta medyanın karşısına geçen ve Volkan Demirel, Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a gitmesi, milli takımı son durumu, Arda Turan ve özür polemiğiyle ilgili şunları söyledi...

“KEŞKE BİZİMLE KALSALARDI”
- Hiçbir arkadaşımın takımdan gitmesini istemezdim. Benim için isim fark etmez, isimler önemli değil gidenin arkasından da bir şey demek doğru olmaz kendi tercihidir. Keşke bizimle kalsalardı ve aynı mücadelemizi sürdürseydik.

- Yeni futbolcular gelir, bazı futbolcular gider, bu işin doğasında var. Ölene kadar burada oynayacak diye bir kaide yok. Herkes için hayırlı olsun. Yeni gelen arkadaşlarla Fenerbahçe ruhunu hazmetmiş kabullenmiş insanlarla yolumuza devam edeceğiz.

- Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Böyle geldim, böyle gideceğim. Benim de sözleşmem bitiyor ama ben Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımdan oynamayı düşünmüyorum. Gönülden sözleşmeliyim Fenerbahçe’ye. Ben ölene kadar bu sürecek.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül sorusuna olay cevap


“KENDİMİ ATEŞE ATTIM”

- Milli takımdaki durumum çok konuşuldu. Ailenize küfür edilse siz özür diler misiniz, dilemezsiniz ben de kimseden özür dilemem. Milli takımı bırakmam söz konusu değil bu konuda kimse beni aramadı.

- Kızıma eşime aileme küfür edildiği için G.Saray stadında olduğu için kasıtlı olduğu için kızdım. Aynı şeyleri yaşıyoruz. O gün bazı şeylere dikkat çekmek istedim ama suçlu ben oldum, vatan haini oldum, başka lakaplar yakıştırıldı.

- Türk futbolu adına kendimi ateşe attım. Ben Volkan Demirel olduğum için Galatasaray taraftarı da beni sevmediği için bu tepkilerle karşılaştım. Bu olay biraz daha zirve yaptı. Kimse benim gibi düşünmedi, ama şimdi haklı olduğum ortaya çıktı.

VATAN HAİNİ İLAN EDİLDİM AMA BUGÜN HAKLI ÇIKTIM
-Benim zamanımda da milli takımda prim olayları oldu. Bunlar aile içinde kalacak şeyler. Kavgalar da alınan da verilen de içeride kalmalı. Prim almaları da haklarıdır bence. Türk Milli Takımı’nın başarılı olmasını isterim. 

Haberin Devamı

- Arda Turan’ın düştüğü duruma üzüldüm. Şimdi benim haklı olduğum ortaya çıktı. Bana da yapılanlar yanlıştı, Arda’ya yapılan da çok büyük yanlış. Yurtdışında oynuyorsunuz. Sonuçla endeksli olarak istenmeyen olaylar oluyor sonra derece yanlış.

Gökhan Gönül sorusuna olay cevap


ARDA’YA ÇOK ÜZÜLDÜM

- Ozan ile mesajlaştım “Arda’ya söyle arayacağımı” dedim. Daha sonra aramadım çünkü arayan çok kişi vardı. Arda’dan daha çok üzüldüm. Onun yaşadığını ilk yaşayan benim vatan haini ilan edilen de benim. Olan bana oldu, yapacak bir şey yok.

Gökhan Gönül sorusuna olay cevap


HERKES SAÇINI DÜZELTİYOR!
- Ozan’ın saçı konuşuldu. Ne yapsın çocuk, herkes saçını düzeltiyor. Volkan Babacan da elinden geleni yaptı turnuvada. 40 yaşına kadar oynamak hedefim. Fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Bunu da başarmak istiyorum.

Haberin Devamı

MUTLU SON TEK HEDEF
- Hedefimiz şampiyonluk. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynar her dalda sadece futbolda değil. Elimizden geldiği kadar Fenerbahçe formasını layıkıyla taşıyıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için savaşacağız.

- Takımla çalışamıyorum ama en gencinden, yaşlısına kadar herkes istekli. Kendime gelince çok iyi bir sezon başı geçiriyorum. En kısa zamanda sahalara geri döneceğimi düşünüyorum.

- Her maçta oynamak isteyen bir oyuncuyum durumum ne olursa olsun. Sahada Fenerbahçe formasını her zaman giymeyi isterim. Doktorların düşüncesine saygı duymak lazım. Her zaman sahada yerimi alıp takım için mücadele etmeye hazırım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!