Gökhan Gönül: 'Hocam o maç bu maç!..'

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül: Hocam o maç bu maç..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 14:44

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının en çok konuşulan ismi olan Gökhan Gönül'ün, karşılaşmadan bir gün önce Şenol Güneş'e giderek, "Bana protesto yapılacağını biliyorum ama kendimi hazırladım. Sonuçta bir gün çıkıp orada maç oynayacağım ve o maçın bu maç olmasını istiyorum" dediği iddia edildi. Öte yandan Gökhan, derbi sonrası Fenerbahçeli futbolcular hakkında herhangi bir açıklama yapmadığını, basında çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin favori gösterildiği Kadıköy'deki derbiden 1 puanla dönen ve rakibiyle arasındaki 4 puanlık farkı koruyan Beşiktaş'ta gecenin adamı Gökhan Gönül seçildi.

Isınmaya çıktığı andan itibarenmaçın bitiş düdüğüne kadar Fenerbahçeli taraftarların ağır tepkilerine ve dolarlı proteslarına hedef olan Gökhan Gönül geceye damga vuran isim oldu.

GÖKHAN GÖNÜL: "O MAÇIN BU MAÇ OLMASINI İSTİYORUM"
Gökhan Gönül'ün maçtan bir gün önce teknik direktör Şenol Güneş'le özel bir görüşme yaparak, Fenerbahçe karşısında oynamayı çok istediğini söylediği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, "Ben Kadıköy'deki maçta oynamak istiyorum.Orada bana protesto yapılacağını da biliyorum. Ama kendimi buna hazırladım.Sonuçta bir gün çıkıp orada maç oynayacağım ve o maçın bu maç olmasını istiyorum.Kendimi çok iyi ve çok güçlü hissediyorum. Herkes 'Gökhan Gönül Fenerbahçe Stadı'ndan olumsuz etkilenecek o yüzden yedek kalacak' diyor ama bana güvenmenizi istiyorum'' dediği ifade edildi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ KADROYU İLK KEZ BİR GÜN ÖNCEDEN AÇIKLADI
Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş Fenerbahçe derbisinde bu sezon bir ilke imza atıp, ilk 11'de oynatacağı isimleri maçtan bir gün önce açıkladı.

Cuma günkü atrenman sonrası tesislerde maç toplantısı yapan Güneş, burada ilk 11'i açıkladı ve böylelikle Gökhan Gönül ile Kerim Frei'ye kendilerine maça hazırlamaları için süre tanıdı.

Gece boyu ve maç günü takım arkadaşlarının büyük desteğini gören Gökhan Gönül, Kerim Frei ile birlikte kendini psikolojik olarak en iyi şekilde hazırladı ve maça çıktı.

GÖKHAN GÖNÜL O İDDİAYI YALANLADI

Bu arada Gökhan Gönül, derbi sonrasında Fenerbahçeli futbolcular hakkında hiç kimseye açıklama yapmadığını, kendi ağzından yapılan haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

NTV Spor'a konuşan ve daha sonra tweet atan Gönül, Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerini sezon başı açıkladığını ancak insanların o dönem basında çıkan yanlış haberlerden etkilenmiş olabileceğini söyledi ve ekledi:

"AYRILIK SEBEPLERİMİ SEZON BAŞINDA AÇIKLADIM"

"Eski takım arkadaşlarıyla bir problem yaşamadım. Kimseyle sorunum yok. Ben Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerimi sezon başı açıkladım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. O dönem basında yanlış haberler çıktı, insanlar onların etkisinde kalmış olabilir" açıklamasını yaptı."

Haberin Devamı

Gökhan Gönül: Hocam o maç bu maç..

 

BAKMADAN GEÇME!