Gökhan Ferrari'sine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ferrarisine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 14:14

Gökhan Ünal çifte mutluluk yaşıyor.Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gelen Gökhan Ünal, aylardır binemediği Ferrari'sine kavuşmuş oldu.

Haberin Devamı

Bir yandan "Kralların Kulübü'ne transfer olan golcü oyuncu bir yandan ise 28 Temmuz'da doğum gününde satın aldığı ancak Trabzon'a götüremediği Ferrari marka arabasını rahatlıkla kullanabilme fırsatı yakaladı.

Tecrübeli yıldız, Trabzonspor'un Hollanda kampı sonrası takımın yaptığı izinden yararlanarak, kendisine 'doğum günü' hediyesi olarak Ferrari marka bir otomobil aldı. Bunun için uzun bir süre bekleyen Gökhan Ünal, kamp dönüşü arabasına kavuşurken, doğum gününe denk gelmesiyle çok istediği hediyesi ile buluşmuş oldu. Ancak bu lüks otomobilini Trabzon'a götüremeyen golcü oyuncu, Fenerbahçe'ye transferiyle birlikte bu özlemini de gidermiş oldu.

Öte yandan Denizlispor maçında tribünlerin "Kralların Kulübü'ne hoşgeldin" pankartından çok etkilendiğini ve bunun kendisini ayrıca motive ettiğini belirten milli golcü, yakın çevresine yaptığı konuşmalarda; "Böyle bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Camia taraftarıyla birlikte çok büyük. İki maçta son dakikalarda oyuna girmeme rağmen şanslı başladım. Takıma skora katkı anlamında asist olarak faydam oldu. Bu da beni daha da mutlu etti. Taraftarların böyle bir pankart açması ise hem gurur verici, hem de beni ayrıca motive ediyor" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!