Gökhan arkadaşım

Güncelleme Tarihi:

Gökhan arkadaşım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2005 01:48

OLAYDAKİ kilit isim haline gelen Barış Kılıç’a Hürriyet ulaştı. Kılıç, Hürriyet muhabirinin sorularını şöyle yanıtladı:

Gökhan Demirkol’un arkadaşı olduğunuz ve Kemer’de birlikte gittiğiniz ididası var.

Ben de basından okuduğum kadarıyla yetiniyorum. Herkes bu konuyla ilgili olarak bildiğini konuşuyor. Memleketin meselesi haline geldi.

Yanındaki kişinin siz olduğu söyleniyor.

Bugüne kadar çok şey söylendi.

Görüntüler var.

Bana gelen herhangi bir şikayet ve bilgi yok. Eğer öyle birşey olursa biz de gerekli açıklamaları yaparız. Olay yargıda zaten, benim bir şey söylemem doğru olmaz.

Sizin görüntülediğiniz iddia ediliyor.

Eğer bir taraf bana sen böyle görüntüyü çekmişsin diye birşey iddia ediyorsa. Bunu görelim kameraya benim çektiğime dair videolarda buyrun görelim. Benim çektiğime dair birşey varsa görelim bakalım.

Gökhan Demirkol’u tanıyorsunuz değil mi?

Tanıyorum, arkadaşım.

O tarihte orada olduğunuz doğru mudur?

Bu olayla ilgili çok şey söyleniyor. Ben de sizin gibi bu olayı basından takip ettim. Gökhan’ın benim samimi bir arkadaşım oluşu ya da yanında gözüküyor oluşumla ilgili bir takım şeyler gündeme gelmiş olabilir. Bu da gayet normaldir. Sonuçta o benim arkadaşım başkaları da onun arkadaşı. Bu Ahmet olmaz da Mehmet de olur. Ben daha bugün bu olayı öğrendim. Olay yargıda.

Bütün Çocuklarım dizisinin Aybars’ı

BARIŞ Kılıç, geçen yayın döneminde yayınlanan Kadir İnanır’ın başrolde olduğu ‘Bütün Çocuklarım’ dizisinde Aybars adında, sorunlu bir genci canlandırıyordu. Dizide Kadir İnanır’ın küçük kızıyla bir süre arkadaşlık eden Aybars, daha sonra genç kızın kendisinden ayrılmasını hazmedemiyor. Genç kıza ve yeni erkek arkadaşına uygunsuz davranışlarda bulunuyor. Genç kızın evlenmesi sırasında da eve kadar gelip, aile içinde sorun yaratıyor. Aynı zamanda mankenlik de yapan Barış Kılıç, ünlü firmaların defilelerinde podyuma çıkmıştı. Kılıç, bazı reklam filmlerinde de oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!