Gökdeniz’e bir destek de BOSDER’den

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz’e bir destek de BOSDER’den
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 11:32

Gökdeniz’e bir destek de BOSDER’den

Haberin Devamı

Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA) - BURSA'da kas hastalığı nedeniyle 2,5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Gökdeniz Şahin'e bir destek de Bursa Otomobil Sevenler Derneği’nden (BOSDER) geldi. Derneğin düzenlediği 23 Nisan kutlamasında Gökdeniz’e akülü tekerlekli sandalye armağan edildi.
Bursa’da daha önce serebral palsi hastası Yusuf Kayra Taş’ın tedavisi için yardım kampanyası düzenleyen BOSDER, bu kez Gökdeniz Şahin için kolları sıvadı.  
Yaşamını tekerlekli sandalye ile sürdüren Gökdeniz'in ilk hayali geçtiğimiz Mart ayında, Trabzonspor'un Akhisarspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşma öncesi gerçekleşmişti. Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu tarafından Manisa’ya götürülen ve burada Trabzonsporlu futbolcular ile tanışıp fotoğraf çektiren ve Kaptan Kaleci Onur Recep Kıvrak'ın hediye ettiği eldiven ve formayı alan Gökdeniz bu maçı da Trabzonspor'un davetlisi olarak izlemişti.
Daha sonra  Onur Kıvrak’ın hediyesi olan eldiven ve formayı giyerek eğitim gördüğü Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu takımı ile sahaya çıkarak takım kalesini koruyan Gökdeniz için Bursa Valiliği’nden alınan izinle yardım kampanyası başlatıldı.
Gökdeniz’in ailesi ev sahibi olması için yine Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, tarafından başlatılan kampanya devam ederken, BOSDER de, düzenlediği 23 Nisan şenliğinde Gökdeniz’e akülü tekerlekli sandalye armağan etti. Şenlikte konuşan BOSDER Başkanı Sedat Ceylan, Gökdeniz’e ilk etapta akülü sandalye hediye ettiklerini ve kampanyaya destek olacaklarını söyledi.
BOSDER’in kampanyası ile tedavi edilen Yusuf Kayra Taş’ın annesi Büşra Taş da, oğlunun tedavisi için çaresiz kaldığında, yanında BOSDER Başkanı Sedat Ceylan ve yönetim kurulu üyelerini bulduğunu belirterek, destekleri için teşekkür etti.
Büşra Taş da, Gökdeniz’in kampanyasına destek olacaklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!