Gökçek'ten Kahramankazan'ın köylerine malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Gökçekten Kahramankazanın köylerine malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 16:27

Gökçek'ten Kahramankazan'ın köylerine malzeme desteği

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hayata geçirdiği 'köylere malzeme desteği' projesi, Kahramankazan'da düzenlenen törenle devam etti. Büyükşehir statüsüyle Ankara'ya bağlı tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi sınırları içine dahil edilmesiyle köy statüsünden mahalleye dönüştürülen 909 köye, düğünlerde, bayramlarda ve cenazelerde kullanılmak üzere masasından, sandalyesine, çay ocağından tüpüne, çay bardağından ses sistemine kadar malzeme yardımı yapıılıyor.  
Kahramankazan Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen törene Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, köy muhtarları, ihtiyar heyeti ve vatandaşlar katıldı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Büyükşehir Belediyesi tarafından son 3 yılda Kahramankazan'a yapılan hizmetleri anlattı. Üçpınar, bu süre içerisinde ilçeye 338 milyon TL'lik yatırım yapıldığını belirterek, 2019 yılına kadar asfalt atılmayan köy yolu kalmayacağı müjdesini verdi. Üçpınar, "Kahramankazan'a 2 bin 100 adet plastik sandalye, 525 adet masa, 41 çay kazanı gibi köylerimizin ihtiyacı olan malzemeleri karşılıyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de konuşmasında, "İlçemize bu döneme kadar bu denli büyük yatırımlar ve destekler yapılmamıştı. Bu desteklerin ilçemize yapılması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!