Gökçek'ten 'Altınok 150 milyon TL borç bıraktı' iddiası

Güncelleme Tarihi:

Gökçekten Altınok 150 milyon TL borç bıraktı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 01:03

Keçiören’de beş seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turgut Altınok hakkında bazı iddialarda bulunarak, “Mustafa Ak, kibarlığından bahsetmiyor. Belediyeyi 150 trilyon borçla devraldı” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de beş seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın, eski Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminden 150 milyon lira borç devraldığını öne süren Gökçek, şöyle konuştu:
“Mustafa Ak, 150 trilyon borcun altında olmasına rağmen, kibarlığından bahsetmiyor. Sadece o kule var ya kaçak kule, yasal olarak yapması mümkün değil. Kendisi belediye başkanlığı devam ederken 1 ay önce mahkeme uçakların geçiş hattında olduğu için yıkım kararı verdi, bankadan aldığı 20 trilyon boşa gitti. İlk defasında 3.5 trilyona ihale etmişti, ikincisini 27.5 trilyona ihale etti. İki tane ihale, o gördüğünüz yer, yıkılacak onun borcu maalesef Mustafa Ak tarafından ödeniyor. Sizi borcun içerisine soktu, onun için bu seçimlerde belediyeciliği perişan eden Turgut Altınok’a da siz ceza vereceksiniz.

Haberin Devamı

AK’A KEFİL OLDU

Oylarımızı bölme gibi bir hata yapmayacağız, oyları Mustafa Ak’a vereceğiz. Mustafa Ak’la birlikte biz Keçiören’e hizmete devam edeceğiz inşallah. Mustafa’dan bir şikayetiniz olursa gelip benim yakama yapışacaksınız, yapmıyor diye... Ufuktepe’de içinde yüzme havuzlarından başka 40 çeşit işlevi olan, 35 bin metrekarelik dünyanın en büyük Aile Yaşam Merkezi’ni bitirmek üzereyiz. Seçim yasaklarından önce açılışı yetiştirmeye çalışacağız. Yapımı devam eden Esertepe Rekreasyon Alanı için TOKİ’ye 60 trilyon lira ödeme yaptık. Bu alan kentin en büyük parklarından biri olacak.”

İKİ YİĞİT İKİ YAREN

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çankırılılar gecesine de katıldı. Gökçek’e Çankırılılar, doğum yeri Çankırı yazan nüfus cüzdanı hediye etti. Ayrıca gecede Başkan Gökçek ile Ak’a, “İki yiğit, iki yaren” anonsları ve alkışları eşliğinde yaren kıyafetleri giydirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!