Gökçeada Belediyesi Kent Müzesi'ne 'Altın Karınca' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Gökçeada Belediyesi Kent Müzesine Altın Karınca ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 10:32

Gökçeada Belediyesi Kent Müzesi'ne 'Altın Karınca' ödülü

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gökçeada İlçe Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlendiği '7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri' etkinliğinde, 'Kent Müzesi' projesiyle ödüle layık görüldü.

Marmara Belediyeler Birliği'nin '7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri' töreni İstanbul'da bir otelde düzenlendi. Ödül töreninde, belediyelerin durumu, proje ve idari kategoride değerlendirildi. Proje kategorisinde afet yönetimi 2, kültür-sanat 14, ulaşım 2, sürdürülebilir çevre yönetimi 3, kurumsal gelişim 1, sosyal belediyecilik 9, şehircilik altyapısı 7, şehir teknolojileri 2, yerel kalkınma ve iş birliği 7 olmak üzere 47 projeye ödül verildi. İdari kategoride ise 4 büyükşehir belediyesi, 4 il belediyesi ile ilçe ve belde belediyeleri olmak 47 belediye başarılı bulunarak ödüle layık görüldü.

Gökçeada Belediyesi ise, '7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri' etkinliğinde, 'Kent Müzesi' projesiyle ödüle layık görüldü. Ödülü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mevlüt Uysal'ın elinden alan Gökçeada Belediye Başkanı İYİ Partili Ünal Çetin, çok çalıştıklarını ve başardıklarını belirterek, "Ülke genelinde taktir edilmek. Gökçeadalıların desteği ile sizi destekleyenleri mahcup etmemek, Gökçeadalılara verdiğiniz sözleri tek tek yerine getirmek, yaptığımız işin en keyifli anları. Çünkü biz siyaseti kişisel çıkarları için değil, halka hizmet için yaptığımızı defalarca söyledik ve arkasında durduk. Allah'a şükürler olsun ki bizlere bu günleri gösterdi. Marmara Belediyeler Birliği'nin tertip ettiği 'Altın Karınca' ödülünü Kent Müzesi projemizle 2'nci kez aldık. Bu konuda Belediyedeki tüm çalışma arkadaşlarıma, bize inananlara ve bu projeye destek veren tüm Gökçeadalılara minnettarım. Herkese teşekkürler" dedi.

Vural BOZOK / GÖKÇEADA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!