Gods of Egypt "Mısır Tanrıları" filminin ilk fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Gods of Egypt Mısır Tanrıları filminin ilk fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 16:00

Vizyona girecek Gods of Egypt filminin ilk fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Gods of Egypt filminin fragmanı büyük merak uyandırdı. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan ünlü isimler dikkat çekti. "Mısır Tanrıları" Şubat 2016 da vizyona girecek. İşte Gods of Egypt filminin ilk fragmanı...

Haberin Devamı

God of Egypt filminin başrollerini aksiyon filmlerinin usta ismi Gerard Butler ve Game of Thrones'tan yakından tanıdığımız Nikolaj Coster-Waldau üstlenecek. Filmde ayrıca Elodie Yung, Brenton Thwaites, Chadwick Boseman ve Courtney Eaton gibi başarılı isimler de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Alex Proyas otururken senaristliğini Matt Sazama, Burk Sharpless üstlendi.

"Mısır Tanrıları" barındırdığı oyuncu kadrosu ve fantastik kurgusuyla vizyona gireceği gün tüm dünya da iple çekiliyor.

Gods of Egypt filmi ülkemizde Mısır Tanrıları adıyla 26 Şubat 2016 tarihinde vizyona girecek.

GODS OF EGYPT FİLMİ FRAGMANI

GERARD BUTLER KİMDİR

Gerard Butler, 13 Kasım 1969 tarihinde İngiltere Paisley’de doğmuştur. Tam adı Gerard James Butler’dir. Annesinin adı Margaret Butler, babasının adı Edward Butler’dir. 6 aylıkken tüm aile Kanada‘ya taşındı.12 yaşındayken İskoçya'ya taşındı. Liseyi Paisley’de okudu. Glasgow Üniveritesi Hukuk Fakültesinden avukat olarak mezun oldu. Edinburg’ta medeni hukuk alanında stajyer bir avukat olarak çalışırken, oyunculuk kariyeri için avukatlıktan vazgeçti.

Haberin Devamı

Üniversite yıllarında bir rock grubunun vokalliğini yaptı.

Avukatlık yaparken 1997 yılında “Tomorrow Never Dies” filmindeki gibi küçük rollerle oyunculuğa başladı. 2004 yılında Operadaki Hayalet (The Phantom Of The Opera) filmi ile dikkatleri çekti. 1997 yılında “Mrs. Brown” filminin çekimlerinde buz gibi suya çıplak bir atlayış yapması gerekiyordu. Sahneyi başarıyla bitiren Butler, çekimin hemen ardından hipotermi geçirdi. Aynı filmin çekimleri sırasında nehre düşen bir çocuğu kurtardığı için The Royal Humane Society tarafından Cesaret Ödülü’nü kazandı. 2001 yılında Los Angeles‘a taşındı.

2003 yılında “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” filminde Angelina Jolie ile birlikte rol aldı.

2007 yılında Kral Leonidas rolünü üstlendiği 300 Spartalı (300) filmiyle dünya çapında üne kavuştu.

Haberin Devamı

Gerard Butler, başrollerini Jennifer Aniston ile paylaştığı 2010 yılında yapılan “’Bounty Hunter” isimli filmiyle çok konuşuldu.

2013 yılında Gerard Butler, Morgan Freeman ve Aaron Eckhart‘ın başrollerde oynadığı “Olympus Has Fallen” adlı filmde oynadı. Bu filmde Dan Bilzerian da oynamıştır.