Göçmen çocuklar bahar şenliğinde

Güncelleme Tarihi:

Göçmen çocuklar bahar şenliğinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:51

Göçmen çocuklar bahar şenliğinde

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Göçmen Merkezi ve Çocuk Danışma Merkezi iş birliği ile Bağlum Doğal Yaşam Uygulama Alanında 2 gün süren bahar şenliği düzenlendi.
Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim'in de katıldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlenerek güzel havanın ve baharın tadını çıkardılar. Doğal Yaşam Uygulama Alanındaki hayvanlarla keyifli vakit geçiren çocuklar civardaki keçi çiftliğinde süt sağımını izleyip oğlakları sevdiler.Hep birlikte keyif içinde yenen yemeklerin ardından farklı ırklardan oluşan gruplardaki çocuklar geldikleri ülkelerin kültürlerine dair oyun ve dansları öğretip birlikte oynadılar. Ayrıca kendi dillerinde söyledikleri şarkılarla eğlenceli dakikalar yaşadılar.
İki gün süren şenlikte ÜZYEÇDE (Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği) Ritim Eğitmeni, Hacettepe Üniversitesi Tımbıka Ritim Topluluğu Başkanı Özcan Ülger de çocukların ritim yeteneklerini değerlendirdi. Belirlenen öğrencilerle ritim grubunda eğitimlerine başlayacak çocuklar hem sosyalleşme hem de yeteneklerini keşfetme imkanına kavuşacaklar.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!